Γνώμες

Ζώδια: Κάνε ανάποδο παιχνίδι!

Ζώδια: Κάνε ανάποδο παιχνίδι!

Θέλεις να ξαφνιάσεις και να εντυπωσιάσεις; Ωραία, κάνε ανάποδο παιχνίδι στον έρωτα! Με βάση το ζώδιό σου! Δεν είναι δύσκολο, και είναι και σαγηνευτικό και αποτελεσματικό. Θέλεις να σου πούμε ένα φοβερό μυστικό; Αυτό ακριβώς είναι το όπλο των σταρ! Εννοείται, ότι δεν υπάρχει διάσημο άτομο στον πλανήτη, που δεν έχει και έναν αστρολόγο ιδιωτικό. Βήμα δεν κάνουν αν δεν έχουν τα αστρολογικά δεδομένα. Όταν μια διάσημη βάλει στο μάτι κάποιον, όταν ερωτευτεί, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να φέρει τούμπα την εικόνα της! Χαρίζει σε αυτόν που θέλει ένα τελείως αναπάντεχο πρόσωπο, που δεν το περιμένει κανείς και γίνεται απολύτως κυρίαρχος του παιχνιδιού, μέσα από την έκπληξη. Έλα λοιπόν να δούμε αυτό το φοβερό ερωτικό όπλο, με βάση το ζώδιό σου.

 

Κριός

 

Σαν Κριός είσαι απίστευτα ερωτικό άτομο. Φαίνεται στο μάτι σου το πόσο θέλεις τον έρωτα, δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Αν όμως θέλει να κάνεις τη διαφορά, κάνε πως δεν σε ενδιαφέρει…Δεν πρόκειται για ψέμα, πρόκειται για μια δοκιμή επάνω σε κρυφές πτυχές της ψυχής σου. Αν θέλεις να σε προσέξει το άτομο που αγαπάς, στάσου λίγο σε απόσταση από το σωματικό σεξ, άσε να σε κυνηγήσει αυτός που ποθείς και αντιστάσου! Μην δείξεις τη βιασύνη και την παρορμητικότητα που περιμένει από εσένα.

 

Ταύρος

 

Σαν Ταύρος, έχεις πολύ μεγάλη αφοσίωση και πολύ μεγάλο πάθος . Αν όμως θέλεις με βεβαιότητα να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους, δοκίμασε να γίνεις cool. Την δυνατότητα την έχεις. Απλά δεν σου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Ναι, αλλά είναι αποτελεσματικό! Αν μέχρι τώρα έχει φανεί η αφοσίωσή σου, ο άλλος σε παίρνει ως κάτι δεδομένο. Άλλαξέ το αυτό! Κάνε απρόβλεπτες κινήσεις, φλέρταρε, δώσε ένα μάθημα στον εγωισμό! Θα σου αρέσει κιόλας, θα δεις…

 

Δίδυμοι

 

Σαν Δίδυμος, είσαι άτομο πανέξυπνο. Οι ατάκες σου αποστομώνουν και πολλές φορές φέρνουν σε αμηχανία τους άλλους, γιατί είσαι τόσο έξυπνο άτομο, που δεν αντ΄χουν. Ωραία, μην μιλάς λίγο! Πες πως δεν το ξέρεις αυτό ή εκείνο! Κανείς δεν το περιμένει αυτό από έναν αστραποβόλο Δίδυμο. Δείξε ενδιαφέρον για το τι θα σου πει αυτός που θέλεις, και όχι για το πώς θα απαντήσεις! Θα δεις άμεσο αποτέλεσμα, να το ξέρεις…

 

Καρκίνος

 

Σαν Καρκίνος θέλεις σοβαρή δέσμευση και να μπορείς να μιλήσεις ψυχικά με τον άλλον. Αυτή τη φορά, αν θέλεις πολύ κάποιον, μη βιαστείς. Μην γαντζωθείς πάνω στη σχέση, άσε αέρα. Κρατήσου χωρίς να εξομολογηθείς τίποτα από τον χαρακτήρα σου ή από τα όσα θέλεις. Άσε την εντύπωση ότι είσαι δύσκολος στόχος, όχι ότι χρειάζεσαι μια σχέση! Πετυχαίνει πάντα!

 

Λέων

 

Σαν Λέων, όπου μπαίνεις κυριαρχείς. Έχεις άποψη για όλα. Και όλα τα θέλεις σύμφωνα με τους δικούς σου ρυθμούς. Γιατί δεν δοκιμάζεις αλλαγή…μεγέθους; Γιατί από Λέων δεν γίνεσαι γατί, και αυτό αιλουροειδές είναι! Και αυτό κάνει ό,τι θέλει, δεν μπαίνει σε καλούπια, αλλά ξέρει όμως και να προσαρμόζεται. Βγάλε τη γλύκα που έχεις μέσα σου κα όχι τον δεσποτισμό. Θα αφήσεις άφωνο αυτόν που έχεις βάλει στο μάτι!

 

Παρθένος

 

Σαν Παρθένος εκτιμάς πολύ το πρόγραμμα και σου φαίνεται αυτό πολύ σε όλες σου τις κινήσεις. Γιατί δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις ρυθμούς; Γιατί δεν κάενις κάτι αναπάντεχο, μια τρέλα που το άτομο που αγαπάς να μην την περιμένει με τίποτα από σένα; Έτσι κι αλλιώς, καίγεσαι να το κάνει, ακολουθείς προγράμματα, αλλά στην πραγματικότητα είσαι παράφορο άτομο! Άσε την άλλη σου πλευρά να πάρει τα ηνία και ο έρωτας θα είναι δικός σου!

 

Ζυγός

 

Σαν Ζυγός τρελαίνεσαι να γίνουν τα πράγματα γρήγορα. Περισσότερο κυνηγάς, παρά κυνηγιέσαι. Γιατί δεν δοκιμάζεις να το πας πιο αργά; Οι άλλοι τρελαίνονται μεν για τον ερωτισμό σου, αλλά καμιά φορά σε φοβούνται κιόλας. Δοκίμασε να το πας παλιομοδίτικα, με πολλά ραντεβού και μην δείξεις προθυμία στον ερωτικό τομέα! Κράτα το κύρος σου, μην δείχνεις πάντα πόσο σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, αν θες να τον έχεις…

 

Σκορπιός

 

Σαν Σκορπιός, το μυαλό σου πάει πρώτα στο σεξ και μετά στη ζήλια! Γιατί δεν δοκιμάζεις, έστω μια φορά, αυτήν τη φορά που νιώθεις τέτοιο μεγάλο έρωτα, να αλλάξεις νοοτροπία και ρυθμό; Γιατί δεν δοκιμάζεις να κερδίσεις τον άλλον πρώτα με το υπέροχο μυαλό σου; Κι άσε πια τη ζήλια, έτσι κι αλλιώς είσαι αξιολάτρευτο άτομο, κανείς δεν θέλει να σε απατήσει! Δείξε ψυχραιμία μια φορά και θα κερδίσεις την αγάπη!

 

Τοξότης

 

Σαν Τοξότης περιμένεις πρώτα να σου δώσουν σήμα και μετά, πολύ αργά για να μην εκτεθείς, κάνεις κίνηση. Ναι, αλλά αυτήν τη φορά, μπορεί να χάσεις την ευκαιρία. Γιατί δεν δοκιμάζεις να γίνεις πιο τολμηρό άτομο στο θέμα της κατάκτησης; Γιατί δεν λες στα ίσια σε αυτόν που αγαπάς πώς νιώθεις; Και τι έγινε, το χειρότερο είναι να σε απορρίψει, τι φοβάσαι, δεν χάλασε και ο κόσμος. Ναι, αλλά δεν θα σε απορρίψει! Άσε τις ντροπές μια φορά, και βγάλε τον φλογερό σου εαυτό στην επιφάνεια!

 

Αιγόκερως

 

Σαν Αιγόκερως είσαι πολύ αυστηρό άτομο και σε πρώτο επίπεδο συνεσταλμένο. Μόνον εσύ ξέρεις το πάθος που κρύβεις. Μήπως ήρθε ο καιρός να το μάθει και αυτός που αγαπάς; Γιατί δεν κάνεις κάτι τολμηρό, που θα ξαφνιάσει; Γιατί δεν αλλάζεις ντύσιμο, να φανεί το στέρεο και ωραίο σώμα σου; Γιατί δεν κάνεις κάτι ακαταμάχητο και τρελό, γιατί δεν δοκιμάζεις να πεις κατευθείαν τι είναι αυτό που θέλεις; Τόλμα! Το έπαθλο θα είναι ο έρωτας!

 

Υδροχόος

 

Σαν Υδροχόος έχεις μια κάποια αλαζονεία, σχεδόν πάντα δικαιολογημένη. Γιατί εν τη κρύβεις λίγο; Γιατί δεν δοκιμάζεις, για αλλαγή, να δεις βαθιά στα μάτια αυτόν που αγαπάς και να τον ζεστάνεις με το ενδιαφέρον σου;  Είναι τόσο μα τόσο περίεργο και αναπάντεχο αυτό για έναν Υδροχόο, που θα τον καθηλώσεις. Έτσι κι αλλιώς, έχεις απέραντο συναισθηματικό πλούτο, απλά τον κρατάς κλειδωμένο. Γύρνα το κλειδάκι, ξεκλείδωσε και θα μπει και ο έρωτας μέσα!

 

Ιχθείς

 

Σαν Ιχθείς δεν θέλεις να προσπαθείς δεύτερη φορά για κάτι, αν ο άλλος δεν έρθει αμέσως κοντά σου, θυμώνεις και σηκώνεις ένα τείχος υγρής απομόνωσης γύρω σου. Και αν έχεις κάνει λάθος; Αν αυτός που θέλεις δεν έχε απλά καταλάβει το λεπτό σου και αμφιλεγόμενο παιχνίδι; Γιατί για μια φορά δεν δοκιμάζεις να μπεις εσύ στον χορό των εξομολογήσεων; Θα το κάνεις τόσο τέλεια, που δεν μπορεί, θα σαγηνεύσεις όποιον θέλεις!

Πηγή oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews