Κοινωνία

Ζώδια και αντίο

Ζώδια και αντίο

Πώς λέει αντίο το κάθε ζώδιο; Με ποιον τρόπο βάζει τέλος σε μια σχέση; Και, είναι οριστικό, ή παίζει πολλές φορές με τη φωτιά, κάνοντας νάζια. Για να δούμε τι λέει ο ζωδιακός τύπος του κάθε ανθρώπου για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα της ερωτικής μας ζωής.

 

Κριός

 

Ο Κριός θα πει αντίο την πρώτη φορά που θα του περάσει από το μυαλό ότι πήγες με άλλον και δεν θα επιστρέψει για τίποτα στον κόσμο. Προτιμάει να το πει από το τηλέφωνο, για να ελέγξει τον θυμό του. Το ξέρει ότι μπορεί να γίνει βίαιος…

 

Ταύρος

 

Ο Ταύρος παίζει με το αντίο συνέχεια, ενώ τον τρομοκρατεί και δεν  το εννοεί. Απεχθάνεται τον χωρισμό, αλλά απειλεί συνέχεια με αυτόν. Δύσκολα θα πει πρώτος αντίο. Και αν το ακούσει, θα ρίξει την περηφάνια του, θα κλάψει, θα εκλιπαρήσει να μην σπάσει η σχέση.

 

Δίδυμοι

 

Οι Δίδυμοι το έχουν το άντε γεια τσίχλα! Λίγο να στραβώσουν, χωρίζουν. Δεν τους ενδιαφέρει τρομερά το θέμα ενός χωρισμού, πάνε παρακάτω αμέσως, οπότε συνέχεια φεύγουν και τρέχεις πίσω τους. Αν είναι να πουν κανονικό αντίο όμως, θα το κάνουν βάρβαρα και ψυχρά. Ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου, σε βάζουν έξω και δεν γυρίζουν ούτε να δουν πίσω…

 

Καρκίνος

 

Οι Καρκίνοι λένε αντίο, πάνε τα πίνουν, έρχονται παρακαλάνε να γίνεται πάλι ζευγάρι, σε αγαπάνε με τρέλα, μετά θυμώνουν πάλι και άντε πάλι από την αρχή. Γενικά, λένε αντίο για καμιά εικοσαριά χρόνια. Κάνουν εντυπωσιακούς χωρισμούς και τους παίρνουν πίσω αμέσως. Το τελειωτικό αντίο θα βάλουν κάποιον δικό τους να στο πει, δεν θα στο πουν οι ίδιοι, κι εκεί θα ξέρεις ότι τέλειωσε όντως η σχέση.

 

Λέων

 

Ο Λέων λέει το αντίο μελοδραματικά. Θα σου απαριθμήσει όλα αυτά που θα χάσεις επειδή θα χωρίσετε. Μπορεί και να θυμώσει. Μετά όμως, θα γίνει ένα πληγωμένο λιοντάρι . Είναι πολύ τρυφερός στην πραγματικότητα και αγαπάει με βάθος και απέραντη στοργή . Η μοναξιά που νιώθει στο αντίο, ραγίζει καρδιές. Αλλά αν το πει, δεν το παίρνει πίσω, πολύ σπάνια.

 

Παρθένος

 

Ο Παρθένος λέει αντίο και μετά περιμένει να του πεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτόν. Πισωγυρίζει πάρα πολλές φορές. Το τελειωτικό, το οριστικό και το πραγματικό του αντίο είναι σκέτος πάγος. Κάνει ότι δεν σε ξέρει και αν παραμείνεις λίγο παραπάνω στον χώρο, μπορεί και να σε προσβάλει. Όταν θα φύγεις και δεν θα τον βλέπει κανείς, θα κλάψει πολύ και πικρά.

 

Ζυγός

 

Ο Ζυγός δεν λέει αντίο. Φεύγει, έχετε φιληθεί, νομίζεις ότι όλα είναι μια χαρά και αυτός σε έχει ήδη χωρίσει. Αν τον πάρεις τηλέφωνο, θα σου πει «έλα αγαπούλα, τι γίνεσαι;» και θα έχει πάει ήδη με το επόμενο ταίρι του! Σιχαίνεται τους χωρισμούς γιατί δεν θέλει να δώσει καμία εξήγηση. Απλά φεύγει και εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι είναι για απάντα.

 

Σκορπιός

 

Το αντίο του Σκορπιού είναι βγαλμένο από παλιό μελό. Το λέει δημόσια, γιατί ιδιωτικά θα το ρίξει στο σεξ και δεν θα πει αντίο! Είναι πολύ πληγωμένος όταν χωρίζει και πολύ δραματικός. Δεν τον νοιάζουν οι συνέπειες, θα ακούσεις μέσα σε κατάμεστη αίθουσα πόσα του χρωστάς επειδή σου έκανε έρωτα όταν ήσουν στεναχωρημένη που χώρισες τον προηγούμενο!

 

Τοξότης

 

Ο Τοξότης δεν λέει αντίο, το ακούει και χάνει τον κόσμο. Έχει δυσκολία να πει αυτός την τελευταία λέξη, γιατί είναι ένα παιδί. Ακόμα και αν δεν τον νοιάζει πάρα πολύ μια σχέση, πληγώνεται πολύ ο εγωισμός του με ένα αντίο και αυξάνονται οι αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχει έτσι κι αλλιώς…Αν είναι να χωρίσετε, καλό είναι να μην οδηγήσει μετά…

 

Αιγόκερως

 

Ο Αιγόκερως λέει το αντίο πολύ απλά, πολύ φυσικά και δεν τρέχει και τίποτα. Είναι στέρεος άνθρωπος, δεν μπορεί τους χωρισμούς, αλλά όχι από συναισθηματική άποψη, από άποψη ομαλότητας. Αν η ομαλότητα δεν εξασφαλίζεται, λέει ένα αντίο σαν να ήσασταν φίλοι από τον στρατό! Δεν κρατάει κακία, γιατί έτσι κι αλλιώς το δέσιμο που έχει με τους ανθρώπους είναι πολύ περίεργο, δεν έχει συναισθηματική ακριβώς χροιά, αλλά μάλλον ωφελιμιστική, χωρίς να το λέμε με κακή έννοια.

 

Υδροχόος

 

Ο Υδροχόος δεν θα πει αντίο. Θα τον δεις να έρχεται στο ραντεβού σας και να σου συστήνει το νέο του ταίρι! Υπερβάλλουμε κάπως, αλλά ο Υδροχόος χωρίζει αντισυμβατικά. Μπορεί να σηκωθεί και να φύγει την ώρα που κάνετε έρωτα, ή να σου πει το κλασικό πάω για τσιγάρα και να μην τον ξαναδείς ποτέ σου. Είναι άνθρωπος που δημιουργεί άνω τελείες στη ζωή του. Νομίζεις ότι δεν μπορεί, θα επιστρέψει. Αλλά είναι ήδη αλλού…

 

Ιχθείς

 

Ο Ιχθύς θα πει ένα αντίο, μετά θα πει δεύτερο, θα περιμένει από εσένα να το οριστικοποιήσεις το θέμα, θα  το σκεφτεί και θα δει ότι μαζί είσαστε τέλεια και κάποια στιγμή, χωρίς αντίο, η σχέση θα έχει τελειώσει. Δεν θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες, δεν του αρέσουν τα ξεκαθαρίσματα, δεν του αρέσει να κάνει τελεσίδικες κουβέντες.

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews