Γνώμες

Ζώδια: Sex rules!

Ζώδια: Sex rules!

Κανόνες του σεξ για κάθε ζώδιο; Ποια είναι τα πρέπει και ποια είναι τα «όχι, ποτέ και με τίποτα» στον έρωτα με κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού; Τι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου με κάθε άντρα, σε κάθε περίσταση, με κάθε τρόπο; Έλα να μάθουμε όλα τα μυστικά για τους 12 ακαταμάχητους εραστές με βάση το ζώδιό τους!

 

Κριός

 

Για τον Κριό πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με προκλητικό ντύσιμο, μεγάλη όρεξη για σεξ ατελείωτο (μα ατελείωτο λέμε) και αρκετό υφάκι αλαζονείας! Θα τον τρελάνεις! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις την ρομαντική, την αθώα και να λες όχι σήμερα, ή είναι νωρίς ακόμα, να γνωριστούμε πρώτα. Αφού σε έχει δει, γνωριζόσαστε, δεν χρειάζονται περισσότερα!

 

Ταύρος

 

Για τον ταύρο πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με ένα ακαταμάχητο άρωμα, γιατί του αρέσει πολύ το αισθησιακό άρωμα, πολύ αργό αισθησιασμό, και λάγνα ρούχα και μάτια! Δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου!

 

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του φανείς πολύ επιθετική και να πάρεις την πρωτοβουλία φανερά. Θα τα χάσει! Επίσης, μην του πεις ότι βιάζεσαι, για κανέναν λόγο! Θέλει όλον τον χρόνο δικό του!

 

Δίδυμοι

 

Για τον Δίδυμο να είσαι εξοπλισμένη με σέξι αλλά κλασικό ντύσιμο και πολλές μοναδικές πληροφορίες, που θα του εξιτάρουν το μυαλό και θα του ανάψουν το ενδιαφέρον . Ας πούμε, ενδιαφέρεται πολύ για σκάνδαλα, αλλά όχι κουτσομπολίστικα, με στιλ.

 

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσεις την εντύπωση ότι…εντυπωσιάστηκες. Κράτα λίγο απόσταση, για να θέλει να την διανύσει. Αλλιώς βαριέται.

 

Καρκίνος

 

Για τον Καρκίνο πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με…. υπομονή . Θα θέλει να τον γνωρίσεις σε βάθος πριν κάνετε έρωτα. Θα σου πει τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια. Αν εσύ είσαι με ωραίο βάψιμο και ντύσιμο, μπορεί και να συντομεύσει.

 

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λάβει το μήνυμα ότι είσαστε μαζί πρόσκαιρα, γιατί δεν θα λειτουργήσει καθόλου! Θέλει πολλή ασφάλεια.

 

Λέων

 

Γα τον Λέοντα πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με κοσμήματα, πολυτελή ρούχα και ύφος αυτοκρατόρισσας και πάνω! Θα ξετρελαθεί και θα θέλει να σε κατακτήσει. Να είσαι έτοιμη για μεγάλες και εντυπωσιακές κινήσεις εκ μέρους του.

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον αγνοήσεις από τη μια, και να χάσεις τη λάμψη σου από την άλλη. Θέλει η γυναίκα που συνοδεύει να είναι κόσμημα.

 

Παρθένος

 

Για τον Παρθένο πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με πολλή τρέλα. Για να ανάψει ερωτικά, θέλει διαφορετικά πράγματα, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Πάντως, προτιμάει να έχεις όψη κοριτσιού περισσότερο, παρά γυναίκας. Έχει το σύνδρομο του δασκάλου και του αρέσει να αποπλανεί.

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσεις την εντύπωση της ανοιχτής πρόκλησης, είτε με ρούχα είτε με συμπεριφορά . Θέλει να νιώθει ότι όλα γίνονται φυσικά και χωρίς σεξουαλική πρόθεση αρχικά.

 

Ζυγός

 

Για το Ζυγό πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με τα πάντα! Του αρέσει η γυναίκα να είναι ντυμένη προκλητικά, του ανάβει την φαντασία . Αν μάλιστα δεν το συνηθίζεις και σε δει ξαφνικά πολύ τολμηρή, θα τρελαθεί! Δεν θέλει να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι δύσκολη, του αρέσει η γυναίκα να έχει απαιτήσεις .

 

Σε καμία περίπτωση μην αφεθείς κατευθείαν στη γοητεία του. Κάνε ότι καλά ήταν, αλλά έχεις περάσει και καλύτερα! Αυτό θα τον κάνει να δέσει κατευθείαν μαζί σου!

 

Σκορπιός

 

Για τον Σκορπιό πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με ό,τι πιο άγριο σε αξεσουάρ υπάρχει! Του αρέσουν όλα τα προκλητικά πράγματα που δηλώνουν όχι απλά ερωτικό παιχνίδι, αλλά σεξουαλικό. Και σε όλη την πρόκληση αυτή θα αντιδράσει πολύ, πολύ θετικά.

 

Σε καμία περίπτωση, παρ’ όλη την πρόκληση, μην του δώσεις την εντύπωση ότι είσαι εύκολο θήραμα. Πρέπει να κάνει κόπο να σε κατακτήσει. Να φροντίσεις να ιδρώσει σε όλο το παιχνίδι μέχρι να σε ρίξει.

 

Τοξότης

 

Για τον Τοξότη πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με κοριτσίστικα αλλά προκλητικά ρουχαλάκια, φουστάκια και όλα τα υποκοριστικά! Του αρέσει το προκλητικό ντύσιμο που παραπέμπει όμως σε σημαιοφόρο του Λυκείου! Να ξέρεις ότι πρώτα θα γελάσετε πολύ, μα πάρα πολύ και μετά θα γίνει ό,τι είναι να γίνει…

 

Σε καμία περίπτωση μην τον στήσεις. Τρελαίνεται με το στήσιμο, για κάποιον λόγο τον πειράζει πολύ, το παίρνει προσωπικά και θίγεται. Να κοιτάξεις να είσαι άνετη, αλλά στην ώρα σου.

 

Αιγόκερως

 

Για τον Αιγόκερω πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με το πιο αυστηρό σου ύφος, και καλό είναι να έχεις και σέξι αυστηρό ντύσιμο. Πρέπει να περιμένεις ότι η βραδιά θα κρατήσει πάρα πολύ και αν τα βρείτε στο θέμα σεξ, θα κρατήσει και για μια ζωή .

 

Σε καμία περίπτωση μην δώσεις στον Αιγόκερω την εντύπωση ότι πρόκειται για μια περιπέτεια . Ούτε καν θα ασχοληθεί και θα χάσεις μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και…χορταστική εμπειρία.

 

Υδροχόος

 

Για τον Υδροχόο πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με προκλητικό αλλά πολύ φίνο ντύσιμο, και αν έχεις μαζί σου και κανένα γκάτζετ τελευταίας κυκλοφορίας, να τον εντυπωσιάσεις, καλό είναι. Βέβαια, το γκάτζετ πρέπει να το ξέρεις απέξω κι ανακατωτά, αν καταλάβει ότι απλώς το έχεις αλλά δεν το κατέχεις, θα γίνει είρωνας.

 

Σε καμία περίπτωση μην του ζητήσεις υποσχέσεις αγάπης και πίστης. Δεν μπορεί, κωλύεται. Με το μαλακό αυτά τα πράγματα με τον Υδροχόο, και αν και όταν και όποτε μπορεί.

 

Ιχθείς

 

Για τον Ιχθύ πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με σέξι ντύσιμο, αλλά όχι που να βγάζει μάτι, θέλει να μπορεί να χρησιμοποιεί και την φαντασία του. Το ερωτικό παιχνίδι πριν βρεθείτε εντελώς μόνη, περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από ενδιαφέροντα υπονοούμενα και προκλήσεις και πρέπει να αγαπάς πολύ το αισθαντικό μαρκάρισμα που κάνει, γεμάτο σωματική αλλά και λεκτική ένταση .

 

Σε καμία περίπτωση μην του δώσεις την εντύπωση ότι μπορεί να ξέρει το βάθος των συναισθημάτων σου. Χρειάζεται πολύ το μυστήριο για να ανθίσει ο Ιχθύς, θέλει να υπάρχει σκοτάδι και άγνωστες πτυχές.

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews