Ελλάδα

Ζωή έξαλλη από το προεδρείο: Ποια είναι η κυρία που φώναξε άιντε;

Ζωή έξαλλη από το προεδρείο: Ποια είναι η κυρία που φώναξε άιντε;

Κάνοντας την πρωτοφανή κίνηση να θέσει την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής στην ολομέλεια της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση της ολομέλειας με το… καλημέρα!

Οταν έθεσε την απόφαση στο Σώμα οι βουλευτές ξεσηκώθηκαν και αντέδρασαν με κάποιον να φανώ ζει «άιντε». Η πρόεδρος της Βουλής καθώς μιλούσε διέκοψε και με έντονο ύφος είπε «ποια κυρία φώναξε άιντε», ενώ αμέσως μετά είπε «κυρία Καραμανλή ψηφίζουμε με ανάταση της χειρός».

Από τα βέλη της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν γλίτωσε ούτε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στην οποία είπε, με το γνωστό της ύφος: «Είπατε κάτι κυρία Μπακογιάννη;».

Αφού η πρόταση της διάσκεψης των προέδρων να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου πριν τα μεσάνυχτα έγινε δεκτή από το Σώμα, η κυρία Κωνσταντοπούλου αποχώρησε από την έδρα, δίνοντας την σκυτάλη στον πρώτο αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο. Καθώς κατέβαινε από την έδρα η Πρόεδρος της Βουλής, οι περισσότεροι βουλευτές χειροκροτούσαν, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος της φώναξε: «Πού πας; Μην ξεχάσεις να παραιτηθείς!».

Σημειώνεται ότι στην ψηφοφορία της προηγούμενης Παρασκευής η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχεδόν προπηλάκισε την Αννα Καραμανλή στο ασανσέρ της Βουλής.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Πρόεδρος της Βουλής μπήκε στο ασανσέρ με δυο συνεργάτες της και όταν πήγε να μπει η Άννα Καραμανλή της ειπε:

«Δεν μπορείτε να μπείτε».Βέβαια επειδή δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει πως το ασανσέρ όταν είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον, η Αννα Καραμανλή την αγνόησε και μπήκε στο ασανσέρ για να της απαντήσει η κυρία Κωνσταντοπούλου:«Στο σπίτι σας δεν σας μάθανε τρόπους».Η κ. Καραμανλή δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση της κυρία Κωνσταντοπούλου και της απάντησε :«Οι γονείς μου με μάθανε να σέβομαι και να με σέβονται».

πηγή: iefimerida.gr

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews