Βιβλίο

«Και μετά έμεινα μόνος»

«Και μετά έμεινα μόνος»

της Rhiannon Navin από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Μερικές φορές, είναι τα παιδιά που κρύβουν τις μεγαλύτερες καρδιές  –και οι σιγανές φωνές τους αυτές που ηχούν δυνατότερα.

Στριμωγμένος σε μια ντουλάπα μαζί με τους συμμαθητές του και τη δασκάλα του, ο Ζακ Τέιλορ, μαθητής της πρώτης δημοτικού, ακούει τους πυροβολισμούς που αντηχούν στους διαδρόμους του σχολείου του. Ο απολογισμός θα είναι δεκαεννέα χαμένες ζωές –ανάμεσά τους, και αυτή του μεγαλύτερου αδελφού του Ζακ.

Τις επόμενες μέρες, ενώ η μητέρα του Ζακ ξεκινά μια σταυροφορία εναντίον των γονιών του δράστη, ο Ζακ καταφεύγει στον θεραπευτικό κόσμο των βιβλίων. Οπλισμένος με την αισιοδοξία και το πείσμα που μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να έχει, αφηγείται –με την αφοπλιστική φωνή ενός εξάχρονου– τις προσπάθειές του να βοηθήσει τους «μεγάλους» γύρω του να αντεπεξέλθουν στις πιο δύσκολες και σκοτεινές στιγμές της ζωής τους.

Μετάφραση: Γιώργος Στάμου

ISBN: 978-960-461-840-8

Σελίδες: 400

Η Ριάνον Νάβιν μεγάλωσε στη Βρέμη της Γερμανίας, σε μια οικογένεια με γυναίκες που αγαπούσαν πολύ τα βιβλία. Η καριέρα της στη διαφήμιση την έφερε στη Νέα Υόρκη, όπου εργάστηκε σε πολλές μεγάλες εταιρείες προτού αποφασίσει να γίνει μητέρα πλήρους απασχόλησης και συγγραφέας. Σήμερα ζει έξω από τη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της, τα τρία παιδιά τους και δύο γάτες. Το Και μετά έμεινα μόνο είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στη διεύθυνση rhiannonnavin.com

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews