Μουσική

«Οι ευάλωτοι»

«Οι ευάλωτοι»

Ο Γιώργος Καραδήμος συνηθίζει να μας χαρίζει τραγούδια που δεν ακολουθούν την πεπατημένη και που πάντα αγγίζουν και εκπλήσσουν ευχάριστα το κοινό του.

“Οι ευάλωτοι” είναι το νέο του τραγούδι, σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του ίδιου, και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group. Με το νέο αυτό single, μας προετοιμάζει για την προσεχή κυκλοφορία ενός σημαντικού album, που θα αποτελέσει σταθμό στη μέχρι τώρα πορεία του.

Πρόκειται για μια εξαιρετική μπαλάντα που μιλά με ευαισθησία και έμπνευση για την ανθρώπινη κατάσταση, όπως διαμορφώνεται σε μία εποχή που αμφισβητεί όλες μας τις βεβαιότητες. Ο Γιώργος Καραδήμος ερμηνεύει με λυρισμό και διαύγεια, όπως μόνο ένας δημιουργός μπορεί, ένα τραγούδι που εκφράζει την αλήθεια ενός κόσμου όπου υπερισχύει η δύναμη και οι όροι που αυτή επιβάλει. “Οι ευάλωτοι” είναι αυτοί που καλούνται πάντα να προσαρμοστούν για να επιβιώσουν σε αυτή την άνιση μάχη.

Το τραγούδι αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της διεισδυτικής ματιάς του Γιώργου Καραδήμου, που δίνει υπόσταση σε αυτά που όλοι σκεφτόμαστε και νιώθουμε, χωρίς να μπορούμε πάντα να εκφράσουμε.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μουσική – Στίχοι – Ενορχήστρωση: Γιώργος Καραδήμος

Ηχογράφηση – Μίξη – Μastering: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος – minus2 production

Ακουστικές κιθάρες: Γιώργος Καραδήμος

Programming: Ματί Παλαιολόγος

Εκτέλεση παραγωγής: Δημήτρης digi Χωριανόπουλος

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Μακράκης

“Δε φταίνε οι άλλοι δυστυχώς

Είναι ο κόσμος πιο απλός

Ειν’ οι ευάλωτοι αυτοί

Που πάντα σπάνε

Μέχρι να γίνουνε κι αυτοί

Απ’ το ατσάλι πιο σκληροί

Και να πληγώσουνε αυτούς

Που αγαπάνε”

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews