Εκδηλώσεις

“Bikes & Tatoos by the sea”: 1η Πανελλήνια Συνάντηση (φώτο)

“Bikes & Tatoos by the sea”: 1η Πανελλήνια Συνάντηση (φώτο)

Η πρώτη συνάντηση μοτοσυκλετιστών είναι γεγονός. Το Clevernews.gr φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια εκδήλωση. Ο γνωστός ράπερ Θηρίο και η “Θηρίο tatoos” οργάνωσαν για τους φίλους των δίκυκλων οχημάτων ένα πάρτι που είναι μοναδικό στο είδος του μέχρι τώρα. Clubs και ομάδες μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο ίδιο χώρο, στο λιμάνι του Περάματος, απολαμβάνοντας τη ποικιλία και ομορφιά κάθε είδους μηχανής που συναντάμε στους δρόμους. Η πρόσκληση βρήκε άμεση ανταπόκριση σε πάνω από 20 clubs και ομάδες κι έτσι το Σάββατο, στις 06/09/2014, συναντήθηκαν στο λιμάνι του Περάματος σε ένα πάρτι που τα είχε όλα. Μηχανές κάθε τύπου, αγωνιστικές, κλασσικές, εκκεντρικές, ταξιδιάρικες, όμορφες υπάρξεις, χαβαλέ, επίσημους καλεσμένους, εξωτικές χορεύτριες, tatoo events, υπέροχη μουσική και πολύ καλή διάθεση. Ένα μίτινγκ που έχει όλα τα προσόντα να γίνει θεσμός και να συγκεντρώνει όλους τους λάτρεις των δίκυκλων μοτοσυκλετών σε ένα μέρος, κάθε χρόνο.

Τα Clubs-λέσχες που συμμετείχαν στη συνάντηση είναι: CB 400 SF Greek Community, V Strom Hellas Club, Tdm hellas clud, Hayabusa Athens club, Varadero club hellas, Scooter hellas club, Rockin Customs, moto Remalia, Superbike Athens club, gentlemen’s moto crew, hayabusa gr, Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ), Αγανακτισμένοι Μοτ/στές Ελλάδος, και πολλά άλλα ακόμη. Να σημειωθεί ότι είσοδος και συμμετοχή για τους μοτ/στες ήταν ελεύθερη.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλες τις αγαπημένες τους μηχανές, να φωτογραφηθούν δίπλα (ή πάνω) σε αυτά, να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες από τους κατόχους τους. Μεταξύ αυτών ήταν και πολλά μικρά παιδιά με τους γονείς τους, που φάνηκαν να απολαμβάνουν το εύθυμο και πολύ φιλικό περιβάλλον. Επίσης, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την τύχη να δουν από κοντά αλλά και live σε ένα μεγάλο stage το Θηρίο, το Στέλιο Μαγαλιό και τον Kingpin, καθώς και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του DJ Set. Ιδιαίτερη τιμή για όλους ήταν και η συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας του Ανδρέα Ψυχογυιού, του πρώτου Έλληνα που πήρε μέρος στον διάσημο αγώνα “Isle of Man”. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο φέτος ο γνωστός, για τη μεγάλη δυσκολία του και τις στενές, επικίνδυνες διαδρομές του, αγώνας ταχύτητας μοτ/των μέτρησε 4 νεκρούς. Στο χώρο ετοιμοπόλεμη και σε πλήρη παράταξη η ομάδα του “Θηρίο Tattoo Studio” με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, περίμεναν όποιον ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία του piercing ή ενός καλλιτεχνικού τατουάζ.

Όπως και να έχει η εκδήλωση κράτησε λίγο μιας και ο καιρός αποφάσισε να τα κάνει κυριολεκτικά…. μούσκεμα! Από τις 05:00 μ.μ. που άρχισαν να συγκεντρώνονται οι ομάδες μέχρι τις 07:00 μ.μ. που κορυφώθηκε η εισροή κόσμου όλα κυλούσαν ομαλά. Ο καιρός άρχισε έπειτα από εκείνη την ώρα να χαλάει και στις 08:30 μ.μ. άρχισε να βρέχει οπότε και ο κόσμος αποχωρούσε κακήν κακώς. Απολαύσαμε και με το παραπάνω τόσο το μουσικό πρόγραμμα όσο και το σόου μιας χορευτικής ομάδας χιπ-χοπ καθώς και των υπέροχων χορευτριών. Παρά την απότομη διακοπή του πάρτι οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους πιο δυναμικά για την επόμενη χρονιά. Εμείς δε μένει μέχρι τότε να περιμένουμε υπομονετικά να ζήσουμε ξανά την υπέροχη αυτή εμπειρία.

Εις το επανειδείν λοιπόν, για όλους τους φίλους και υποστηρικτές της μαγείας και της ελευθερίας, που χαρίζουν οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες.

Tάσος Φαραίος.

Υ.Γ.: Όπως είναι γνωστό όμως οι εικόνες μιλούν καλύτερα, κι εδώ οι εικόνες είναι απόλυτα εκφραστικές. Απολαύστε τες…..

[Φωτογραφίες:   Τάσος Φαραίος]

IMG_0051

Η τρελοπαρέα του Honda CB 400 SF.

Ο "βασιλιάς" της συναντησης

Ο “βασιλιάς” της συνάντησης

οι ιδιαίτερες και μοναδικές Harley Davidson.

οι ιδιαίτερες και μοναδικές Harley Davidson.

Μία μοναδική σε στυλ Vespa. Κλασσική και διαχρονική.

Μία μοναδική σε στυλ Vespa. Κλασσική και διαχρονική.

Το κράνος του "Κυνηγού" από την ομάδα Athens Superbike Club

Το κράνος του “Κυνηγού” από την ομάδα Athens Superbike Club.

Η μικρή Χαρίκλεια ποζάρει περίφανα πάνω στη Suzuki V-Strom του μπαμπά της.

Η μικρή Νεφέλη ποζάρει πάνω στη Suzuki V-Strom ως περήφανο μέλος της V Strom Hellas Club.

Οι χορεύτριες έκλεψαν τα βλέμματα για λίγο από τις δίκυκλες θεές. Για σχετικά λίγο....

Οι χορεύτριες έκλεψαν τα βλέμματα για λίγο από τις δίκυκλες θεές. Για σχετικά λίγο….

Μία από τις πολλές αιθέριες υπάρξεις του event πάνω σε μία Honda rr 1000cc

Μία από τις πολλές αιθέριες υπάρξεις του event πάνω σε μία Honda rr 1000cc

Το θηρίο με τη ξεχωριστή Honda Cb400sf της Σοφίας.

Το θηρίο με τη ξεχωριστή Honda Cb400sf της Σοφίας.

Ο Έλληνας οδηγός αγώνων του Isle of Man, Ανδρέας Ψυχογυιός

Ο Έλληνας οδηγός αγώνων του Isle of Man, Ανδρέας Ψυχογυιός

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews