Ενδιαφέροντα

7ο Artventure Camp στο Ιόνιο!

7ο Artventure Camp στο Ιόνιο!

Το 7ο Artventure Camp θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόκειται για ένα μοναδικό καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό camp που πραγματοποιείται πάνω σε ιστιοπλοϊκά σκάφη. Βιωματικό και συμμετοχικό, φέρνει τους ανθρώπους μίας ομάδας πιο κοντά με διαδραστικό τρόπο, επιλέγοντας όχι να τους ξεναγεί στη Φύση, αλλά να τους κάνει μέρος της. Και κάπως οι συμμετέχοντες αποκομίζουν όχι μόνο γνώση και εμπειρίες, αλλά μοιράζονται την ενθρώπινη επαφή και χορταίνουν μία αίσθηση περιπέτειας που τόσο λείπει από όλους στις μέρες μας.

Στο Artventure Camp πρωταγωνιστεί το γαλάζοπράσινο κιαι ο Ήλιος του Ιονίου, η Ελληνική Φύση σε όλο της το μεγαλείο, οι αυθεντικές γεύσεις αυτής της γης, το πνεύμα των ανθρώπων της.

Ένα επταήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι, μια πραγματική καλλιτεχνική Οδύσσεια, με μαθήματα και δράσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά πάνω στο σκάφος, σε μια παραλία, σε ένα κρυφό όρμο, σε ένα γραφικό λιμανάκι της Ιθάκης και οπουδήποτε το φυσικό περιβάλλον μπορεί να σταθεί ερέθισμα για το μυαλό και το σώμα. Εκπαιδευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οδηγούν τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να δημιουργήσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Φτιάξε μουσική από φυσικά υλικά γύρω σου – ξύλα, πέτρες, άμμο, νερό, τη φωνή σου, το σώμα σου – και δημιούργησε το δικό σου τραγούδι, πες τη δική σου ιστορία, ανακάλυψε το δικό σου Art Way of Living.

Το Artventure Camp εκτός από βιωματική δράση, είναι πάνω από όλα καλλιτεχνική, επιμορφωτική και περιβαλλοντική δραστηριότητα. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το βιωματικό, τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη και τη φύση, τις καλλιτεχνικές με τις υπαίθριες δραστηριότητες και καλύπτει στο έπακρο την έντονη επιθυμία των συμμετεχόντων να εμπλουτίσουν το «χαρτοφυλάκιο» των εμπειριών τους, να ζήσουν την ζωή στο έπακρο. Οι συμμετέχοντες στοCamp γνωρίζουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το πόσο βαθιά θα εισχωρήσουν στις περιπέτειές τους, θα αναγνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα μοιραστούν, θα προσφέρουν, θα αναπτυχθούν και εν τέλει θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Εντωμεταξύ  το συναρπαστικό Αrtventure Camp του Ιονίου και ο Πέτρος Κούρτης τιμήθηκαν φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά με το Χρυσό Βραβείο στα Ελληνικά βραβεία Τουρισμού 2020.

Ο Πέτρος Κούρτης με το Artventure Camp, μετά την Silver Award το 2018 και τo Gold Award το 2019 ήταν και φέτος ο νικητής του Χρυσού βραβείου στην κατηγορία Guest Experience της ενότητας Experiential Travel (Βιωματικός Τουρισμός).

29 Αυγούστου – 05 Σεπτεμβρίου 2020

Περισσότερα στην ιστοσελίδα artventurecamp.com

Photo credits : Αλέξανδρος Βετούλης

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews