Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.
Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.
Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου
Επιμέλεια Κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου
Βίντεο: Όλγα Μπρούμα
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη
Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:30 & 21:00, Κυριακή 19:00
Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη-Παρασκευή & Σάββατο απόγευμα κανονικό 15€, φοιτητικό / Ανέργων 12€, Σάββατο-Κυριακή κανονικό 18€, φοιτητικό / Ανέργων 15€
Διάρκεια Παράστασης: 85 λεπτά
Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, τηλ. 210 3427426

Facebook
Twitter
Tumblr
RSS