Μουσική

“Acoustic”: H Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

“Acoustic”: H Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

Η παράσταση “Acoustic” μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στην Μάλαγα, την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο υπέροχο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της, διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το θέατρο των επιτυχημένων παραστάσεων με τη μοναδική και μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία του, μας υπόσχεται μια φιλόξενη εμπειρία, όπως πάντα.

Μουσικοί :

Θωμάς Κωνσταντίνου : Ούτι – λαούτο – μαντολίνο – τσουμπούς

Γιάννης Κυριμκυρίδης : πιάνο

Γιάννης Πλαγιανάκος : κοντραμπάσο

Artwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παραγωγή: PURE IKE

Επιμέλεια προγράμματος : Λήδα Ρουμάνη

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Pure Public Relations

Ευχαριστούμε :

1. Tην Κατερίνα Ιωαννίδη για την παραχώρηση της φωτογραφίας αφίσας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Φωτογράφος Μάρα Λαζαρίδου, επιμέλεια φωτογράφησης Στέφανος Μάλαμας.

2. Tο περιοδικό Gala για την παραχώρηση της φωτογραφίας του Πάνου Γιαννακόπουλου

Δευτέρα 28 Μαρτίου

 Ώρα έναρξης: 21:00

ΤΙΜΕΣ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  35€

Α ΖΩΝΗ                25€

Β ΖΩΝΗ                20€

ΕΞΩΣΤΗΣ             15€

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – Πειραιάς, τηλ. 2168004868

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link