Μουσική

«Άγριες φράουλες»

«Άγριες φράουλες»

«Αθηναγόρας Plaza»  ο πρώτος δίσκος τους από την ANTELMA MUSIC του Στάθη Δρογώση‏

Κυνηγώντας το σύνολο των μπερδεμένων ανθρώπινων συναισθημάτων, οι Άγριες Φράουλες, ονειρεύονται αδιαπραγμάτευτα την αλήθεια της στιγμής και ελπίζουν να παραμείνουν ελεύθερα παιδιά. Νιώθουν και αντιδρούν αναζητώντας ακεραιότητα, ζωντάνια, υπεύθυνη κρίση, χρώμα και τόλμη.

Κάνοντας σπουδές κινηματογράφου και μοντάζ στο Μεγάλο Νησί (England), ο Τόμας (φωνή) συνάντησε τον Τσε (πλήκτρα, προγραμματισμός), σε μια εργασία για την ταινία Άγριες Φράουλες του Μπέργκμαν. Την ταινία δεν την είδαν ποτέ, το σενάριο όμως δημιουργήθηκε και έτσι προέκυψαν οι Άγριες Φράουλες, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταύρος Ανιφ (κιθάρα) και στη συνέχεια ο Γιώργος τζο (τύμπανα) & ο Δημήτρης τσίκο (μπάσο) Καλαϊτζόγλου.

Τα τραγούδια τους, πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες ακροβατούν μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους με στίχο μπερδεμένο, ποιητικό και βίαιο που σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή ευέλικτης σκλαβιάς.

Ο πρώτος τους δίσκος «Αθηναγόρας Plaza» κυκλοφορεί από την Αntelma Music του Στάθη Δρογώση.

Το album τους μπορεί κανείς να το βρει στο www.antelmamusic.com και στα δισκοπωλεία της χώρας.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews