Ενδιαφέροντα

Ανακοίνωση για το νέο καθεστώς λειτουργίας Αιθουσών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ανακοίνωση για το νέο καθεστώς λειτουργίας Αιθουσών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ακολουθεί η ενημέρωση από την Εθνική Λυρική Σκηνή:

«Σε συνέχεια του υπ. αριθμ. ΦΕΚ 4206/12-09-2021 τεύχος β΄, στο οποίο ορίζονται έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ότι οι κλειστές της αίθουσες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και Εναλλακτική Σκηνή) θα λειτουργήσουν ως αμιγείς χώροι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες στο 85% της πληρότητάς τους. Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Συγκεκριμένα, η πληρότητα ορίζεται στο 85% για τις πιο κάτω παραγωγές, για τις οποίες η προπώληση έχει ανοίξει:

– 7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος

– Καποδίστριας: Μονόδραμα μιας μυστικής ζωής της Καλλιόπης Τσουπάκη, στην Εναλλακτική Σκηνή

– Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση. Κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι των Μιχαήλ Μαρμαρινού – Ακύλλα Καραζήση, στην Εναλλακτική Σκηνή.

Καθώς τα εισιτήρια για την παραγωγή 7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας της Μαρίνας Αμπράμοβιτς έχουν εξαντληθεί, ανακοινώνεται ότι η προπώληση για τις επιπλέον θέσεις που θα διατεθούν (έως και το 85% της πληρότητας) θα ανοίξει την Τρίτη 14/9 στις 12.00.

Η προπώληση πραγματοποιείται στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 09.00-21.00), στην ticketservices.gr και στα καταστήματα PUBLIC».

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link