Μουσική

Anti Nowhere League Live @ An club!

Anti Nowhere League Live @ An club!

Oι ζωντανοί θρύλοι της Αγγλικής punk σκηνής Anti – Nowhere League, κατεβαίνουν τα σκαλιά της οδού Σολωμού το Σάββατο 25 Ιανουαρίου για ένα ανεπανάληπτα κολασμένο live show! Την βραδιά συμπληρώνει επάξια το δικό μας ιστορικό σχήμα των Stress και οι Τηε Ανtinormals!!!

Οι ΑntiNowhere League δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για οσους ασχολούνται με την underground μουσική και ιδιαιτερα το punk.

Παρ’ολα αυτα η ιστορία τους ειναι η εξης…. οι ANWL είναι ένα βρετανικό πανκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1980, από τον τραγουδιστή Animal και τον κιθαρίστα Magoo, με τον Bones στα τύμπανα και τον Baggy Elvy στο μπασο.

Η πρώτη τους συναυλία ήταν στο Tunbridge Wells, την ημέρα του ετήσιου καρναβαλιού, στο οποίο κατάφεραν να συνεληφθούν αμέσως. Αυτό οδήγησε στην πρώτη τους κάλυψη από τον Τύπο, με την τοπική εφημερίδα να περιγράφει την συναυλία τους ως “επιχείρηση θορύβου”.

Το 1981, ο Gooky (ο οποίος έφυγε την ίδια χρονιά), ο Hopper και ο Clive “Winston” Blake εμφανίστηκαν αντίστοιχα στην κιθάρα, τα τύμπανα και το μπάσο, αν και ο Hopper αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον PJ (‘Persian John‘) (πραγματικό όνομα Djahanshah Aghssa).

special guest: Stress + The Antinormals!

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Πορτες : 21.00

Τιμες εισιτηρίων: 18 € (προπώληση) 20 € (ταμείο)

An club, Σολωμού 17-19, Εξάρχεια

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

 • “Μπορντό”

  Το νέο τραγούδι της Παυλίνας Κατσή των Γιώργου Κωνσταντινίδη και Απόστολου Στάικου από το cd “Αόριστος” Μια...

 • «Του χρόνου ο γητευτής»

  «Του χρόνου ο γητευτής», είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά σε στίχους και μουσική  της Αναστασίας Δεληδήμου, και...

 • H Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος!

  Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο...

 • “Σπασμένο ρόδι”

  Το “Σπασμένο ρόδι” είναι ένα καινούργιο τραγούδι, που μας συστήνει το νέο τραγουδοποιό  Άγγελο Θεοδωράκη–Παπαγγελίδη. Με βαθιές μουσικές...

Copyright © 2015-2016 Clevernews