Θέατρο

«Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας!»

«Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας!»

Το Man`s Theater παρουσιάζει στο Θέατρο Olvio από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την γιορτινή ξεκαρδιστική κωμωδία «Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας!»

Παρίσι, παραμονή Χριστουγέννων. Μία ανερχόμενη θεατρική συγγραφέας δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της , που της δίνει μόνο δύο ημέρες προθεσμίας για να του στείλει το θεατρικό έργο που έχει υποσχεθεί. Η συγγραφέας δεν έχει καν αρχίσει την πρώτη σελίδα! Πρέπει να βρει άμεσα μία ιστορία ώστε να μην χάσει τη συμφωνία και να πληρωθεί για να μπορέσει να πληρώσει με τη σειρά της τον πολύ υψηλό λογαριασμό ρεύματος!

Τότε έρχεται στη μνήμη της η γνωριμία της με μία θεότρελη οικογένεια Ελλήνων που είχε γνωρίσει πριν λίγα χρόνια και αποφασίζει να διακωμωδήσει τις σχέσεις τους.

Φέρνει λοιπόν στον χώρο της, ένα διαμέρισμα airbnb, τα τέσσερα ζευγάρια της οικογένειας αυτής και αρχίζει να ξετυλίγει τις σχέσεις τους με τρόπο ξεκαρδιστικό: ένα ζευγάρι που δεν θα παντρευτεί ποτέ, ένα άλλο που θα παντρευτεί σύντομα, ένα που παντρεύτηκε από οικονομικό συμφέρον κι ένα ακόμη σε διάσταση, σκιαγραφούν την ελληνική οικογένεια του σήμερα, ειδικά όταν εμπλέκονται, θείοι, μωρά, εγκυμοσύνες, γραφεία συνοικεσίων, φίλαθλοι, δικηγόροι και ηθοποιοί! Η συνέχεια επί σκηνής…

Κείμενο –Σκηνοθεσία: Θανάσης Χλιάρας

Φωτογραφία: John D:Carnessiotis

Φώτα – Ήχος: Χρήστος Αντωνακόπουλος

Μουσική- Ενδυματολογική Επιμέλεια: Clepsydra Team

Μακιγιάζ: Δέσποινα Παπαϊωάννου

Αφίσα: Χρήστος Βόντας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνιος Κοκολάκης

Παραγωγή Man`s Theater 2022

Παίζουν: Μαρία Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Μαρίνος, Στέλλα Κωνσταντάτου, Γιάννης Ντάσιος, Γεωργία Κακαρίνου, Δήμητρα Δερζέκου, Θανάσης Χλιάρας

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:15

Διάρκεια 85 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Τιμές Εισιτηρίων: ταμείο θεάτρου 14 ευρώ, Viva.gr 13 ευρώ, ΑΜΕΑ- Ανέργων 7 ευρώ

Θέατρο Olvio, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7 ΒοτανικόςN(Σταθμός μετρό Κεραμεικός, Γκάζι), τηλ 210 3414118

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews