Κινηματογράφος

«Bad Boys For Life»

«Bad Boys For Life»

16 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Το αχτύπητο δίδυμο των Will Smith (Men in Black) και Martin Lawrence (Martin) επιστρέφει στους αγαπημένους ρόλους των ντετέκτιβ Mike Lowery και Marcus Burnett με μία καταιγιστική περιπέτεια που ανανεώνει τη δημοφιλή σειρά των Κακών Παιδιών της αστυνομίας του Μαϊάμι. Στη νέα γεμάτη δράση ταινία εμφανίζονται γνωστοί και καινούριοι αξέχαστοι χαρακτήρες που υποδύονται οι Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam και Joe Pantoliano. Τη σκηνοθεσία της απρόβλεπτης και απολαυστικής αυτής περιπέτειας αναλαμβάνουν οι ταλαντούχοι Adil El Arbi, Bilall Fallah (Black, Gangsta, Snowfall).

Πάνω που ο ντετέκτιβ Marcus (Martin Lawrence) αρχίζει να αποσύρεται από την ενεργό δράση και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, εμφανίζεται μία θανάσιμη απειλή στη ζωή του συναδέλφου του Mike (Will Smith). Ο Marcus πρέπει να βοηθήσει, άλλωστε, ο Mike είναι κι αυτός οικογένεια. Η άκρως επικίνδυνη καινούρια αποστολή είναι υπόθεση και των δύο.

Σενάριο: Chris Bremner, Peter Craig, Joe Carnahan

Σκηνοθεσία: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Παίζουν: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano

Μουσική: Lorne Balfe

Διάρκεια: 113’

 

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews