Βιβλίο

«Bluey: Τρελά Παιχνίδια»

«Bluey: Τρελά Παιχνίδια»

Από τις Εκδόσεις Anubis

Χρωμάτισε τις Γιαγιάδες, ένα παιχνίδι με το Φτερόραβδο, ένα ταξίδι στο Νησί Χαλί και πολλέεες άλλες αστείες σκηνές!

Μεγάλο βιβλίο ζωγραφικής που ψυχαγωγεί και καλλιεργεί την παιδική φαντασία και δημιουργικότητα, καθώς ενθαρρύνει το παιδί να δώσει τη δική του πινελιά σε αναγνωρίσιμες, αγαπημένες του στιγμές από τη ζωή της Μπλούι!

Με όχημα τη φαντασία και το χιούμορ, τα παιδικά βιβλία Bluey μιλούν με απλό τρόπο για «μεγάλα» θέματα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών!

Είδος: Βιβλίο Ζωγραφικής

Μετάφραση: Δώρα Γιακουμή

Τίτλος πρωτοτύπου: Bluey: Fun and Games

Ηλικίες: έως 7 ετών

ISBN: 978-960-623-530-6

Σελίδες: 64

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

H Bluey (Μπλούι) είναι ο νέος αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.

Από το 2018 η Μπλούι έχει τη δική της εξαιρετικά δημοφιλή σειρά στην τηλεόραση του BBC, που μεταδίδεται σε 60 χώρες. Στην Ελλάδα την παρακολουθούμε στο Disney+, το Disney Junior, ενώ κατά περιόδους προβάλλεται και από την ΕΡΤ.

Η σειρά και τα βιβλία Bluey έχουν κερδίσει αρκετές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Βρίσκονται στην 1η θέση του βρετανικού BBC στις σειρές προσχολικής ηλικίας, ενώ έχουν κερδίσει βραβείο στα International Emmy Kids Awards το 2020 στην κατηγορία Kids: Preschool. Όλα τα βιβλία της σειράς είναι στο Top 10 των Εκδόσεων Penguin στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η Bluey έχει αναδειχθεί σε Preschool License of the Year επί τρία συναπτά έτη (2020, 2021 και 2022) στην Αυστραλία.

Και όχι μόνο: με ένα 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube και 1 δισεκατομμύριο views, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά brands, ενώ βρίσκεται στο Top 3 όλων των σειρών του Disney+ παγκοσμίως.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link