Ενδιαφέροντα

Booksforyou – Αυτοέκδοση: Εκδώστε το βιβλίο σας άμεσα και γρήγορα

Booksforyou – Αυτοέκδοση: Εκδώστε το βιβλίο σας άμεσα και γρήγορα

Εκδώστε το βιβλίο σας εύκολα, άμεσα και γρήγορα!

To Booksforyou είναι το καινούριο βήμα του Vakxikon.gr Media & Publishing Group. Ένα βήμα που γίνεται με γνώμονα την κεντρική φιλοσοφία των εκδόσεων: να φέρνουν καλή λογοτεχνία και ποίηση στον κόσμο και τον κόσμο κοντά στην καλή λογοτεχνία και ποίηση!

Γι’ αυτό δημιουργήσαν το Booksforyou-Bazaar με πακέτα βιβλίων των εκδόσεων Βακχικόν σε μοναδικές προσφορές που δεν θα βρείτε αλλού αλλά και το Booksforyou – Αυτοέκδοση μια υπηρεσία που σας δίνει την δυνατότητα να εκδώσετε το βιβλίο σας εύκολα, άμεσα και γρήγορα συνδυάζοντας οικονομική τιμή και υψηλή ποιότητα.

Τι  είναι το Booksforyou – Αυτοέκδοση;

Το Βooksforyou έρχεται να υπηρετήσει την ακριβή έννοια της αυτοέκδοσης που είναι διακριτή σε σχέση με τη δουλειά ενός παραδοσιακού εκδοτικού οίκου: ο ενδιαφερόμενος μέσα σε ελάχιστα λεπτά ολοκληρώνει την προπαραγγελία του και σε 5-7 εργάσιμες μέρες το βιβλίο που έχει στον υπολογιστή του φτάνει στα χέρια του!

Η υπηρεσία αυτοέκδοσης του Booksforyou δημιουργήθηκε βάση της πολύχρονης εμπειρίας του Vakxikon.gr Media & Publishing Group. Όποιος επιλέγει την αυτοέκδοση στο Booksforyou αυτομάτως αποκτά την τεχνογνωσία μας και μπορεί να εκδώσει το βιβλίο του εύκολα, άμεσα και γρήγορα ενώ διατηρεί τα αποκλειστικά πνευματικά και εμπορικά δικαιώματα και την ελευθερία κινήσεων στις διαδικασίες προώθησης και πώλησης. Ως επιπλέον υπηρεσία, εφόσον το επιθυμεί, το βιβλίο του θα μπορεί να πωλείται από το e-shop των εκδόσεων Βακχικόν και το Βιβλιοπωλείο του Βακχικόν (Σόλωνος 110 Αθήνα).

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα οικονομικά πακέτα εδώ

Οι εκδόσεις Βακχικόν – Vakxikon Publications ιδρύθηκαν το 2012 και έχουν μια συνεχώς ανοδική πορεία στον χώρο του βιβλίου, με τίτλους ελληνικής πεζογραφίας, ποίησης, παιδικής – εφηβικής λογοτεχνίας και θεάτρου και σημαντικές μεταφράσεις ξένης, κλασικής και vintage πεζογραφίας, θεάτρου και ποίησης.

Τα προηγούμενα χρόνια ξεκίνησαν και εδραιώθηκαν τα ευρωπαϊκά λογοτεχνικά projects Youngpoets.eu και EUPLbooks.gr, με στόχο να προσφέρουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό σύγχρονη ποίηση απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και βραβευμένα με EUPL λογοτεχνικά βιβλία για πρώτη φορά σε ελληνική μετάφραση.

Ο κινηματογράφος και οι επιστημονικές μελέτες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδοτική δραστηριότητα του ομίλου. Έτσι προστέθηκαν το κινηματογραφικό project Με το Βλέμμα της Κριτικής | Προβολές & εκδόσεις που διοργανώνει προβολές και κυκλοφορεί κινηματογραφικά βιβλία, η σειρά βιβλίων τσέπης Vintagebooks και οι δοκιμιακές εκδόσεις Το Μέλλον.

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews