Μουσική

Bringing back Drum up the Volume with Angelo Pentaris 

Bringing back Drum up the Volume with Angelo Pentaris 

Ο ταλαντούχος ντράμερ Άγγελος Πεντάρης εμφανίζεται σε μία ακόμα εκρηκτική συναυλία στη μουσική σκηνή του Faust το Σάββατο 22 Απριλίου. 

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo σε ένα πρόγραμμα με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα ‘90s μέχρι σήμερα. 

Τη συναυλία, την οποία μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται ο DJ Δημήτρης Θεολόγος, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας μοναδικά την ενέργεια και διάθεση της βραδιάς. 

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Πεντάρη 

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης αφοσιώνεται από νεαρή ηλικία στην αγάπη του για τη μουσική. Στα 17, φεύγει για την Αμερική, όπου γίνεται ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτούν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor of Music και έμφαση στο Drum Performance. Έχοντας κάνει περιοδείες και παίξει σε πολλά συγκροτήματα, αποφασίζει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. 

Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, έχει πλέον κατορθώσει, χάρη στην επιμονή και την θετική του διάθεση, να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία· επιδεικνύοντας στη δουλειά του την ίδια αποφασιστικότητα που διαθέτει και στην καθημερινότητά του, κάθε χτύπημα της μπαγκέτας μεταδίδει στο κοινό το πάθος του για τη ζωή. 

Σάββατο 22 Απριλίου 

Ώρα έναρξης: 21:30 

Είσοδος: 8€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό) 

Για κρατήσεις θέσεων: FAUST Τ. 210 3234095 (12:00 -21:00) 

Faust Bar – Theatre – Arts 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link