Βιβλίο

«BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής, Τόμος Τρίτος» 

«BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής, Τόμος Τρίτος» 

To ντεμπούτο του Keanu Reeves ως σεναριογράφου κόμιξ ολοκληρώνεται με το επικό φινάλε της αναγνωρισμένης σειράς των Boom! Studios που έκανε το καλύτερο λανσάρισμα σε πωλήσεις τα τελευταία 30 χρόνια και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis! 

Ανακαλύψτε τα αρχαία μυστήρια της καταγωγής του Β. 

Ο άντρας γνωστός απλώς ως Β, καταραμένος με μια ανείπωτη δίψα για βία, απελευθερώνει την οργή του όταν μία νέα ανακάλυψη υπόσχεται τις απαντήσεις που έψαχνε για αιώνες. 

Όμως, καθώς η ομάδα ταξιδεύει για να ανακαλύψει τα μυστικά της γέννησης του Β, θα φτάσει τον τελικό σκοπό του ή θα αποδειχθεί πως οι αιματοβαμμένες προσπάθειές του ήταν μάταιες; 

Σε σενάριο του διάσημου Keanu Reeves (ταινίες «The Matrix», «John Wick») και του επιτυχημένου σεναριογράφου Matt Kindt («Folklords», «Grass Kings») και με εικονογράφηση του βραβευμένου 

εικονογράφου Ron Garney («Wolverine», «Captain America»), ξεκινάει το τελευταίο επικά βίαιο κεφάλαιο της σειράς, που σύντομα θα μεταφερθεί και στο Netflix!! 

To πρώτο τεύχος της σειράς έσπασε κάθε ρεκόρ, και με περισσότερα από 615.000 πωληθέντα αντίτυπα, έγινε το πιο εμπορικό πρωτότυπο βιβλίο-κόμιξ των τελευταίων τριάντα χρόνων. 

Περιλαμβάνει τα τεύχη #9-12 του κόμιξ «BRZRKR». 

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν ο πρώτος και ο δεύτερος τόμος της σειράς «BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής». 

Σενάριο: Keanu Reeves, Matt Kindt 

Εικονογράφηση: Ron Garney, Bill Crabtree 

Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος 

Τίτλος Πρωτότυπου: BRZRKR, Volume 3 

Κατηγορία: Graphic Novel 

ISBN: 978-960-623-590-0 

Σελίδες: 136 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία 

Η έκδοση περιλαμβάνει περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους. 

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews