Ενδιαφέροντα

«Chakra και σώμα σε αρμονία, με ενεργειακές τεχνικές και χοροθεραπεία» 

«Chakra και σώμα σε αρμονία, με ενεργειακές τεχνικές και χοροθεραπεία» 

Ο Μικρός Κεραμεικός φιλοξενεί την Κυριακή 28 Μαΐου ένα *Reiki infused* δυναμικό βιωματικό Σεμινάριο κατάλληλο για καλλιτέχνες & ηθοποιούς, αλλά και όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως background, φύλου και ηλικίας, με την Ενεργειακή θεραπεύτρια & Σύμβουλο Θετικής Ψυχολογίας Ikigai, Ευαγγελία Βασιλείου και τη Χοροθεραπεύτρια, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κωνσταντία Σταύρου. 

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει θεωρία, ασκήσεις, τεχνικές, διαλογισμούς και κίνηση. 

Οι συμμετέχοντες: 

• Θα γνωρίσουν τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (Chakras), τα χαρακτηριστικά τους και θα μάθουν πως να επηρεάζουν θετικά το σώμα, το συναίσθημα, την αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, τον τρόπο που διεκδικούν και παίρνουν αποφάσεις στη ζωή τους, 

• Μέσα από τεστ και αναγνωριστικές ερωτήσεις θα ανακαλύψουν που υπάρχουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα και θα μάθουν πως να τα θεραπεύουν. Θα πάρουν πανίσχυρα εργαλεία για να το κάνουν αυτό μόνοι τους στην καθημερινότητά τους ώστε να έχουν ισορροπία, ηρεμία, λιγότερο άγχος, 

• Θα γνωρίσουν μια άλλη διάσταση της κίνησης και θα μάθουν να χρησιμοποιούν το σώμα και την κίνησή του ως μέσο αυτογνωσίας, αυτοπραγμάτωσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

• Τέλος, μέσα από την τεχνική της Χοροθεραπείας θα χρησιμοποιήσουμε την κίνηση θεραπευτικά για να παρέμβουμε μέσα από το σωματικό επίπεδο στο νοητικό, συναισθηματικό, συμπεριφοριστικό και ενεργειακό. Να εκφράσουμε δημιουργικά, να εκτονώσουμε, να γειώσουμε, να μετουσιώσουμε και να μεταμορφώσουμε όλα τα παραπάνω, με εργαλεία μας το σώμα και την κίνησή του. 

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη γνώση ή εμπειρία, 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

· Αν θες να πατάς γερά στα πόδια σου, να τονώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, 

· Αν σε ενδιαφέρει η πνευματική σου εξέλιξη μέσα από μια πιο γειωμένη έκφραση, 

· Αν είσαι θεραπευτής και θες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου 

· Αν είσαι ηθοποιός/καλλιτέχνης και θες να εκφράσεις το μέγιστο δυναμικό σου με μέσο το σώμα σου, 

· Αν θες να έρθεις σε επαφή με την πηγή της δύναμής σου και να τη γειώσεις στην καθημερινότητά σου 

· Αν δεν θες άλλο να ζεις καθημερινά με άγχος και κούραση, 

… τότε, αυτό το Σεμινάριο ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! 

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων λόγω της πρακτικής εξάσκησης 

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ:  

Ευαγγελία Βασιλείου, Ενεργειακή θεραπεύτρια & Σύμβουλος Θετικής Ψυχολογίας Ikigai 

Κωνσταντία Σταύρου, Χοροθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 

Η Ευαγγελία Βασιλείου διδάχθηκε το σύστημα πνευματικής εξέλιξης και θεραπείας Usui Reiki από δασκάλες και δασκάλους της γενεαλογίας, από Ελλάδα και εξωτερικό (Αγγλία και ΗΠΑ). Έχει επίσης εκπαιδευτεί να το διδάσκει σε παιδιά. Αγαπά τα ζώα ιδιαίτερα και έχει εκπαιδευτεί στη Διαισθητική Επικοινωνία. Προχώρησε τις σπουδές της με επιμορφωτικά σεμινάρια στο τμήμα Θετικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Μελετά και ερευνά το Ikigai που είναι μια φιλοσοφία ευζωίας από την Ιαπωνία. Εκτός από τις προσωπικές συνεδρίες και μαθήματα, δίνει σεμινάρια για το Reiki και το Ikigai στο ευρύ κοινό με σκοπό την εκπαίδευση σε μια πιο θετική και αισιόδοξη στάση ζωής. Είναι μέλος των: International Association of Reiki Professionals, Reiki Healing Association, Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι, Επαγγελματικού Σωματείου Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, κατά καιρούς αρθρογραφεί, αγαπά το Θέατρο και τις Τέχνες. 

Η Σταύρου Κωνσταντία παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χοροθεραπείας, που διοργάνωσε η Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος, το 2001-2004. Συνέχισε διερευνητικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αυθεντικής Κίνησης (τεχνική Χοροθεραπείας) με θέμα “Αυθεντική Κίνηση και Τέχνη”. Διεύρυνε τις σπουδές της στη Συμβουλευτική- Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center, 2009- 2011. Εργάστηκε ως Χοροθεραπεύτρια (πρακτική άσκηση) στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο Οικοτροφείο Ίρις, ξενώνα του Δαφνιού. Δίδαξε στην Πειραματική Σκηνή Θεάτρου Πέτρας το μάθημα της κίνησης, μέσα από χοροθεραπευτικές τεχνικές. Έχει εργαστεί ως Χοροθεραπευτρια στο Σύλλογο Τυρταίος Αμεα. Κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες Χοροθεραπείας και Συμβουλευτικής, σε ενήλικες και παιδιά, δια ζώσης και on line. Διοργανώνει σεμινάρια Χοροθεραπείας και συμμετέχει με ομιλίες σε διάφορες Ημερίδες. Πρώην μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας και νυν μέλος της Επιτροπής Αναγνώρισης του Επαγγέλματος της Χοροθεραπείας, καθώς και της Επιτροπής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Χοροθεραπείας της Ένωσης. Μέλος της θεατρικής ομάδας “Παράβαση”. Συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αρθρογραφεί. 

Διοργάνωση: RM LIGHT Ε 

Επικοινωνία: Αντώνης Κοκολάκης 

* * * Δίνονται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ηλεκτρονικά * * * 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 28-05-2023 – ΩΡΑ: 10.30 – 14.30 (ώρα προσέλευσης 10:00) 

Θέατρο Μικρός Κεραμεικός, Ευμολπιδών 13, Αθήνα 11854 – Μετρό Κεραμεικός, τηλ. 210 3454831 – 6982121385 

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews