Βιβλίο

«Χωρίς Ρίσκο»

«Χωρίς Ρίσκο»

του Jeffrey Archer από τις εκδόσεις Bell

Αυτή δεν είναι μια αστυνομική ιστορία, είναι μια ιστορία για έναν αστυνομικό.

Όλη του τη ζωή, ο Γουίλιαμ Γουόρικ ήθελε να γίνει αστυνομικός. Έτσι, προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα του, αποφασίζει ότι προτιμά να μπει στη Μητροπολιτική Αστυνομία παρά να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να γίνει δικηγόρος.

Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο, ο Γουίλιαμ ξεκινά μια καριέρα που θα καθορίσει τη ζωή του, από τις πρώτες του περιπολίες στους δρόμους του Λονδίνου ως την πρώτη του σημαντική υπόθεση ως ντετέκτιβ στο τμήμα Έργων Τέχνης της Σκότλαντ Γιαρντ. Προσπαθώντας να εξιχνιάσει την κλοπή ενός ανεκτίμητης αξίας πίνακα του Ρέμπραντ, γνωρίζει και ερωτεύεται την Μπεθ Ρέινσφορντ, βοηθό έρευνας στο Μουσείο Φιτζμόλιαν. Όμως η Μπεθ κρύβει ένα δικό της μυστικό, και θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει θαμμένο.

Ενώ ο Γουίλιαμ ακολουθεί τα ίχνη του κλεμμένου αριστουργήματος, έρχεται αντιμέτωπος με τον πλούσιο συλλέκτη Μάιλς Φόκνερ και τον δαιμόνιο δικηγόρο του, που δε διστάζουν να παίξουν με το νόμο για να ξεφύγουν από τον ντετέκτιβ. Στο μεταξύ, η γοητευτική σύζυγος του Μάιλς προσφέρει τη βοήθειά της στον Γουίλιαμ, αλλά ποια είναι τα πραγματικά της κίνητρα;

Το Χωρίς ρίσκο είναι το πρώτο βιβλίο της καινούργιας σειράς του Τζέφρι Άρτσερ με θέμα την ιστορία της ζωής του Γουίλιαμ Γουόρικ –ως οικογενειάρχη και ως αστυνομικού που θα αναμετρηθεί σε όλη του την καριέρα με τους ισχυρούς του εγκλήματος. Μέσα από ανατροπές, θριάμβους και τραγωδίες, ο Γουίλιαμ Γουόρικ είναι προορισμένος να αναδειχτεί σε έναν από τους κορυφαίους ήρωες του Τζέφρι Άρτσερ.

ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΓΟΥΟΡΙΚ #1

ISBN: 978 960 620 824 9

Σελίδες: 384

Πρωτότυπος τίτλος: Nothing Ventured

Μετάφραση: Μαρία Παπανδρέου

Jeffrey Archer

Ο Τζέφρι ‘Aρτσερ έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, Ούτε Δεκάρα Παραπάνω, το 1974. Η μεγάλη εκδοτική επιτυχία του Κάιν & ‘Aβελ, του τρίτου βιβλίου του, ήταν αυτή που τον καθιέρωσε διεθνώς. Έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα είκοσι τέσσερα μυθιστορήματα και οχτώ συλλογές διηγημάτων, που έχουν εκδοθεί σε ενενήντα εφτά χώρες και σε τριάντα εφτά γλώσσες, με τις συνολικές πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα τριακόσια τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει γράψει επίσης τρία θεατρικά έργα και δύο σενάρια για τον κινηματογράφο. Ζει με τη σύζυγό του στο Λονδίνο, στο Κέμπριτζ και στη Μαγιόρκα.

 

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews