Θέατρο

«Δάχτυλο στο μέλι»

«Δάχτυλο στο μέλι»

Από 28 Φεβρουαρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Eliart

Μια κωμωδία εποχής του ’80

Εσύ, πώς θα αντιδρούσες αν είχες το βάζο με το μέλι μπροστά σου;

Την δεκαετία του ‘80 το μέλι ήταν πολύ, όπως και τα δάχτυλα που θέλανε να το γευτούν. Μέσα σε αυτούς και ο ήρωας της ιστορίας μας… Ένας νεοεκλεγείς δήμαρχος βορείων προαστίων αλλά λαϊκής καταγωγής προσπαθεί κρυφά απ’ όλους, ακόμα και από την οικογένεια του, να καταχραστεί λεφτά του δήμου μέσω ενός μεγάλου έργου που έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του.

ο άγχος, η απειρία, οι ακατάλληλοι συνεργάτες, αλλά και η άφιξη του νέου αγοριού της κόρης του, του ανατρέπουν τα σενάρια. Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα μια σειρά παρεξηγήσεων να φτάσει τον δήμαρχο σε αδιέξοδο. Ποιον δρόμο θα διαλέξει ο δήμαρχος; τον γκρεμό ή το ρέμα;

Μια ηθικογραφική κωμωδία με ύφος άλλης δεκαετίας… ένα σκάνδαλο, πολλές παρεξηγήσεις και ανατροπές, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο…

Κείμενο: Μίμης Καπέρδος

Σκηνοθεσία: Χρήστος Ευθυμίου – Μίμης Καπέρδος

Σκηνικά κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης

Casting: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης

Επικοινωνία θέατρο ELIART: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βίβιαν Κοντομάρη (Ελένη) Χάρης Μαυρουδής (Γιώργος) Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Νώντας) Μίμης Καπέρδος (Νίκος) Χριστίνα Μαθιουλάκη (Τέρυ) Μαρία Κωνσταντά (Νατάσα) Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος (Σπύρος)

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη 21:15

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: 12€ (προπώληση), 15€ (γενική είσοδος), 10€ (φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΑ και άνω των 65)

Θέατρο ELIART, Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός, τηλ.: 210 3477677

*Η παράσταση θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων, ακροαμάτων & λοιπών παραστατικών τεχνών σε κλειστούς χώρους και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link