Βιβλίο

«Deadpool: Samurai, Τόμος 2» 

«Deadpool: Samurai, Τόμος 2» 

Από τις Εκδόσεις Anubis 

Ο πιο δημοφιλής ήρωας της Marvel συναντά τα manga! 

O Deadpool τριγυρνάει με τους πιο αγαπημένους ήρωες manga! 

Ο αγαπημένος Πολυλογάς Μισθοφόρος επέστρεψε! 

Ως μέλος της νεοσύστατης ομάδας Σαμουράι, ο Ντέντπουλ μετακομίζει στο Τόκιο, όπου σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με κάποια γνωστά πρόσωπα. Είτε συνεργάζεται με νέους ήρωες ή πολεμάει με θεούς είτε πηγαίνει συναυλίες ή τον διαμελίζουν συνεχώς, ο Deadpool φέρνει πάντα το χάος και την ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ του σε ό,τι κάνει! 

Ο Ντέντπουλ έχει αποδείξει ότι αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της Ομάδας Σαμουράι, όπως αρμόζει σε έναν τόσο αγαπητό, αξιοσέβαστο, ικανό και όμορφο ήρωα. (Οι Σάκουρα Σπάιντερ, Νέιρο και Κάγκε είναι επίσης μέλη της ομάδας, για όποιον ενδιαφέρεται.) 

Αλλά ο Λόκι εξακολουθεί να παραμονεύει στις σκιές, αποφασισμένος να φέρει τον Ντέντπουλ στην πλευρά του σκότους με τα δόλια σχέδιά του. 

Για να μην πολυλογούμε, θα πούμε μόνο αυτό: ο Ντέντπουλ πολεμάει με τον Θάνος, κι αυτό δεν είναι καν το πιο περίεργο που θα δείτε! 

Σε σενάριο του Sanshiro Kasama και σκίτσο του Hikaru Uesugi, το manga «Deadpool: Samurai, Τόμος 2» ολοκληρώνει την κυκλοφορία του δίτομου «Deadpool: Samurai» στα ελληνικά. Ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. 

Συγγραφέας: Sanshiro Kasama 

Σχέδιο: Hikaru Uesugi 

Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος 

Πρωτότυπος τίτλος: Deadpool Samurai, Vol. 2 

Κατηγορία: Manga 

ISBN: 978-960-623-589-4 

Σελίδες: 232 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία 

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews