Μουσική

Διήμερο με Vodka Juniors, Bad Movies καιspecial guests στο Gagarin!

Διήμερο με Vodka Juniors, Bad Movies καιspecial guests στο Gagarin!

Ένα διήμερο κολασμένο πάρτυ με πολλούς φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους. Αυτό θα γίνει φέτος… αντί για το κλασικό ετήσιο Αθηναϊκό show. Καλέσαμε λοιπόν τους αγαπημένους BAD MOVIES από τη Θεσσαλονίκη να τα παρατήσουν όλα και να κατέβουν για 2 ξεχωριστές βραδιές Αθήνα να παίξουμε επιτέλους παρέα. Όταν αναφέρθηκαν οι λέξεις πάρτυ και χάος η πρώτη μας σκέψη για τους καλεσμένους της πρώτης μέρας ήταν οι FUNDRACAR και η συνεννόηση κράτησε 2 λεπτά, γιατί τόσο πραγματικά χρειάζεται. Και κάπου εκεί, ανεβασμένοι από την αδρεναλίνη της στιγμής και στην προσπάθεια να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό για τη δεύτερη μέρα, στείλαμε πρόσκληση στους θρυλικούς GUNS ‘N’ WANKERS. Μία από τις μπάντες που μεγαλώσαμε ακούγοντας. Αν δεν ρωτήσεις δεν θα μάθεις που λένε και προς έκπληξή μας η μπάντα δέχτηκε να κάνει το πρώτο reunion show στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια. Το lineup έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους εκεί. Το διήμερο θα είναι μεγαλιώδες. Παρέα με τα καλύτερα παιδιά της πόλης…”

Όπως πάντα με την πραγματική υποστήριξη του Nico Tattoo Crew.

Made of Stone Productions, Underdogs & Cannonball present:

Vodka Juniors

special guests: BAD MOVIES

& Fundracar (Πέμπτη 11 Απριλίου)

& Guns ‘N’ Wankers (Παρασκευή 12 Απριλίου)

Τιμές Εισιτηρίων: ημερίσιο 8€ (περιορισμένη), 10€ / περιορισμένα warrior εισιτήρια διημέρου 15€ + συλλεκτική αφίσα (Aniro) + μεταξοτυπία (Teokon)

Όλα τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ανταλλάσσονται με hardcopy στην είσοδο. Στα φυσικά σημεία η προπώληση ξεκινάει από 7 Μαρτίου

Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ.: 211 4112500

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews