Βιβλίο

«Εδώ κι Εκεί»

«Εδώ κι Εκεί»

της Πελαγίας Μπότση από τις εκδόσεις Βακχικόν

Ο Εδώ χτίζει μια μοναδική φιλία με ένα μικρό αποδημητικό πουλί, τον Εκεί. Μαζί μοιράζονται τις πιο σημαντικές κι ασήμαντες στιγμές της ζωής τους. Όμως στη φύση αυτής της σχέσης είναι και ο αποχωρισμός. Ένα παραμύθι για το παιδικό άγχος του αποχωρισμού.

Συγγραφέας: Πελαγία Μπότση

Εικονογράφος: Γεράσιμος Γαλιατσάτος

ISBN: 978-960-638-243-7

Σελίδες: 48

Η Πελαγία Μπότση είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και διδάσκει θεατρικό παιχνίδι. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει πλήθος θεατρικών παραστάσεων και μουσικοθεατρικών εκδηλώσεων. Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους και διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Από τις εκδόσεις Βακχικόν κυκλοφορούν τα παιδικά βιβλία της Νηρίς-Νηρίς (2014) και Φέρνουμε την άνοιξη (2016).

Εικονογράφηση: Γεράσιμος Γαλιατσάτος

O Γεράσιμος Γαλιατσάτος γεννήθηκε το 1976 στην Ελβετία. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα). Έχει εικονογραφήσει το παραμύθι Νηρίς-Νηρίς σε κείμενο της Πελαγίας Μπότση (εκδόσεις Βακχικόν 2014). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου και διατηρεί το mosaico fine art studio παρέα με τη σύντροφό του.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews