Κινηματογράφος

«Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron» (Avengers: Age Of Ultron)

«Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron» (Avengers: Age Of Ultron)

Μετά την πρώτη άκρως επιτυχημένη επική περιπέτεια «Εκδικητές» η Marvel παρουσιάζει τη συνέχεια της πιο ηρωικής μάζωξης σούπερ ηρώων που έγινε ποτέ:  “Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron”. Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, η Marvel επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, να προστατεύουν τον πλανήτη μας. Απέναντί τους θα συναντήσουμε τους Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), αλλά και τους Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader και τον Vision, που ενσαρκώνει ο Paul Bettany. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Joss Whedon, ενώ στα ηνία της παραγωγής βρίσκεται -κλασικά για τις ταινίες της Marvel- ο Kevin Feige.

Όταν ο Tony Stark, μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης  που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε εντελώς στραβά, καθώς δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη πρέπει να συνασπιστούν κατ’ επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται εναντίον της ανθρωπότητας, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδιά του.  Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία.

Σκηνοθεσία: Joss Whedon

Σενάριο: Joss Whedon

Παίζουν: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Stellan Skarsgård, Samuel L. Jackson, James Spader, Aaron Taylor-Johnson

Διάρκεια: 142΄

30 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link