Κινηματογράφος

«Εκεί που το Κακό Παραμονεύει» (When Evil Lurks)

«Εκεί που το Κακό Παραμονεύει» (When Evil Lurks)

22 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21

Άλλαξε ρούχα. Απόφυγε την επαφή με τα ζώα. Μείνε μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές. Κι άλλοι τόσοι κανόνες για να γλιτώσεις από το απόλυτο κακό που παραμονεύει παντού, σε αυτήν τη συγκλονιστική, ευφάνταστη ταινία τρόμου.

Μια διεθνής συμπαραγωγή της Αργεντινής και των Ηνωμένων Πολιτειών που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Όταν τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους.

Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του.

Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής – και κανείς δεν είναι αθώος…

Έχοντας αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο, το «Εκεί που το Κακό Παραμονεύει» έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου για τους λάτρεις του είδους.

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ντεμιάν Ρούγκνα, η φιλμογραφία του οποίου φανερώνει τη βαθιά αγάπη που τρέφει για το σινεμά του φανταστικού και τις ταινίες τρόμου. Χρησιμοποιώντας με μαεστρία τους κώδικες του είδους, αλλά διαφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις ακόμη και για τους φανατικούς, ο Ρούγκνα φαντάζεται την απειλή του δαιμονισμού σαν μια άλλη επιδημία, στην οποία δεν ισχύουν κανόνες και ηθικοί φραγμοί, και σερβίρει μια συγκλονιστική, πρωτότυπη ταινία γεμάτη από ανατροπές, απίστευτη αγωνία, αλλά και στιγμές για γερά στομάχια. Το μόνο σίγουρο; Δεν θα τολμήσετε να κοιτάξετε αλλού!

Σκηνοθεσία: Ντεμιάν Ρούγκνα

Σενάριο: Ντεμιάν Ρούγκνα

Παίζουν: Εζεκιέλ Ροντρίγκεζ, Ντεμιάν Σαλομόν, Σιλβίνα Σαμπάτερ

Διάρκεια: 99 λεπτά

Διανομή: Rosebud .21

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews