Μουσική

Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte!

Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte!

Υπάρχουν κάποιεις καλλιτεχνικές συνεργασίες που δεν ξεκινούν με κάποιον “απώτερο σκοπό”.

Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντήθηκαν τυχαία και αμέσως επικοινώνησαν μέσα από την τέχνη τους και το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο όταν τους δει κάποιος να συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή.

Ξεκίνησαν από διαφορετικούς χώρους, αλλά η μαγική σπίθα που ενώνει το ταλέντο, τους έφερε κοντά. Τα πρώτα ιδιαίτερα αυτά ρεσιτάλ, τα έκαναν για να το ευχαριστηθούν οι ίδιοι. Η μεγάλη ανταπόκριση όμως του κοινού, τα έκανε να γίνονται όλο και συχνότερα με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που μας πέρασε να τα πραγματοποιήσουν σε πολλούς ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Κάπως έτσι, φυσικά και αβίαστα, προέκυψαν και οι εμφανίσεις τους στο Gazarte.

Στο κέντρο της Αθήνας, στον ιστορικό χώρο του Gazarte, τη Δευτέρα 24 & 31 Οκτωβρίου, οι δυο θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο “Ρεσιτάλ”, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Ένα “Ρεσιτάλ” που θα κουβαλά αυτό το ιδιαίτερο αποτύπωμα που θέλουν να φέρουν η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο ελληνικό τραγούδι. Μια φωνή που έχουν υμνήσει οι πάντες και ένας κλασικός κιθαρίστας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως “απαστράπτουσα”.

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που, σε μια εποχή γεμάτη θόρυβο, με βαθιά ψυχή και συναίσθημα καταθέτουν τον δικό τους ψίθυρο.

Δευτέρα 24 & 31 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης : 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν : 20.00

Τιμές Εισιτηρίων :

Α’ ζώνη 28 ευρώ

Β’ ζώνη 22 ευρώ 

Γ’ ζώνη 17 ευρώ

Όρθιοι 12 ευρώ

 H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.

Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

Gazarte Main Stage 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews