Κινηματογράφος

«Ελεύθερος Επαγγελματίας» (Freelance)

«Ελεύθερος Επαγγελματίας» (Freelance)

2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Από δουλειά γραφείου βρίσκεται.. στη ζούγκλα!

Ο πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Μέισον Πετίτς (Τζον Σίνα) έχει κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά γραφείου όταν στρατολογείται απρόθυμα από τον πρώην στρατιωτικό φίλο Σεμπάστιαν Ερλ (Κρίστιαν Σλέιτερ) για να αναλάβει μια δουλειά ελεύθερου επαγγελματία να παρέχει ασφάλεια στην ξεπεσμένη δημοσιογράφο Κλερ Γουέλινγκτον (Άλισον Μπρι). Συνοδεύει διστακτικά την Κλερ στην ανάθεση που έχει να πάρει συνέντευξη από έναν αδίστακτο –αλλά ντυμένο άψογα– δικτάτορα Χουάν Βενέγκας (Χουάν Πάμπλο Ράμπα), όταν ξεσπά ένα στρατιωτικό πραξικόπημα τη στιγμή που πρόκειται να πιάσει το μεγαλύτερο ‘λαυράκι’. Τώρα, το απίθανο τρίο πρέπει να βρει πώς να επιβιώσει στη ζούγκλα ΚΑΙ να αντέχει ο ένας στον άλλον για να τα καταφέρει.

Από τον Πιελ Μορέλ, τον δυναμικό σκηνοθέτη της ΑΡΠΑΓΗΣ, και σενάριο του Τζέικομπ Λεντς, στην ταινία «Ελεύθερος Επαγγελματίας» πρωταγωνιστούν επίσης οι Άλις Ιβ, Μάρτιν Κόσας, Τζουλιάνα Αριέτα & Σεμπάστιαν Εσλάβα.

Διάρκεια: 113’

Σκηνοθεσία: Pierre Morel

Σενάριο: Jacob Lentz

Παίζουν: John Cena, Christian Slater, Alison Brie, Juan Pablo Raba, Alice Eve, Martin Csokas, Julianna Arrieta και Sebastian Eslava

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews