Εκδηλώσεις

Ελληνικό Oktoberfest!

Ελληνικό Oktoberfest!

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει την 11η εκδήλωση της μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ με αφορμή τη διαδεδομένη γερμανική γιορτή Oktoberfest. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, στο ΚΠΙΣΝ.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ θα συζητήσουν για τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, τα ήθη και έθιμα των δύο χωρών, τα στερεότυπα που επικρατούν για τους δύο λαούς, αλλά και όλα όσα μας ενώνουν, σε μια εκδήλωση για το …«Ελληνικό Oktoberfest». Διακεκριμένοι ομιλητές θα ανατρέξουν στο παρελθόν αναζητώντας τους ιστορικούς σταθμούς που αποτέλεσαν ορόσημο για τις σχέσεις των δύο χωρών ενώ παράλληλα θα εξετάσουμε τις βάσεις για συνεργασία ανάμεσα στις δυο Ευρωπαϊκές χώρες στο παρον και το μέλλον.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης περιλαμβάνουν τους:

– Jens Plötner, Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα

– Γιάννη Μπουτάρη, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

– Στέφανο Tσιαλή, Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

– Michael Skibbe, Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Tην συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Με τη λήξη της εκδήλωσης φέρνουμε στο ΚΠΙΣΝ λίγο αέρα από Μόναχο και στήνουμε τη δική μας γιορτή με γερμανικές λιχουδιές, μουσική και φυσικά αφθονη μπύρα!

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή, πατήστε εδώ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 17.30

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews