Εκδηλώσεις

«Ένα ή Κανένα»

«Ένα ή Κανένα»

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας από τις 20 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής. Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τα πρώτα τους βήματα, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες, έρχονται να δυναμιτίσουν την Αθήνα με μία μοναδική και ιδιαίτερη παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας στην πόλη. Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε από αυτούς, τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη. “Ένα ή Κανένα”, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, μια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 20 Δεκεμβρίου.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παράσταση «Ένα ή Κανένα» είναι το Pantheon Theater. Ένας μοναδικά υπέροχος θεατρικός και συναυλιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μία νέα σκηνή στο κέντρο της Αθήνας που θα φιλοξενεί μουσικoθεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου με σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγει με μία λαμπερή πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Από τις20 Δεκεμβρίου και για 4 ημέρες την εβδομάδα μια νέα και εντυπωσιακή παραγωγή ανεβαίνει στο Pantheon Theater, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Κείμενα: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης

Χορογραφίες: Chali Jennings

Διεύθυνση/Οργάνωση παραγωγής: Γεράσιμος Σιδερίδης

Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Διάρκεια παράστασης: 2.45 ‘ (Διάλειμμα: 15΄)

Ώρες: Πέμπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:

ΖΩΝΗ Α: 60 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Β: 50 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Γ: 45 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Δ: 40 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Ε: 35 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ ΣΤ: 30 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Ζ: 25 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Η: 20 ΕΥΡΩ

ΖΩΝΗ Θ: 15 ΕΥΡΩ

Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

Το ζεστό και ειδικά διαμορφωμένο lobby του Pantheon Theater ένα καλαίσθητο café-bar-restaurant παρέχει πληθώρα επιλογών πριν, μετά ή κατά το διάλειμμα κάθε παράστασης.

Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες – θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.

Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.

Pantheon Theater, Πειραιώς 166

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Προαστειακός Σιδηρόδρομος: Ρουφ / Μετρό: Κεραμεικός

Λεωφορείο, γραμμές:

049 (Πειραιάς – Ομόνοια), στάση Ρουφ

914 (Ομόνοια – Λαχαναγορά – Παλ. Κοκκινιά), στάση Ρουφ

από το Γουδί με την γραμμή:

815 (Γουδί, Βασ. Σοφίας, Παν/μίου, Ομόνοια, στάση Ταύρος), στάση Ρουφ

Στάθμευση: διατίθεται χώρος πάρκινγκ

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews