Θέατρο

«Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη»: Λάκης Λαζόπουλος & Πάνος Βλάχος στο Παλλάς!

«Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη»: Λάκης Λαζόπουλος & Πάνος Βλάχος στο Παλλάς!

Ο Λάκης Λαζόπουλος κι ο Πάνος Βλάχος έρχονται με «Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» στο Θέατρο Παλλάς για μία και μόνο παράσταση.

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας. Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

«Ο “Σύλλογος Θυάτειρα” είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα. Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού».

Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Δύο κόσμοι συναντιούνται, δύο γενιές συναντιούνται και μιλάνε γι’ αυτά που αλλάζουν, γι’ αυτά που δεν αφομοιώνονται, γι’ αυτά που παριστάνουν ότι ήρθαν. Ένας οδηγός αυτοκινήτου για VIP πελάτες πετάει το αυτοκίνητό του στον γκρεμό απ’ τα νεύρα του όταν φτάνει ο επόμενος πελάτης, ο Πάνος Βλάχος που κρατώντας μια ανθοδέσμη ετοιμάζεται να κάνει μία ωραία έκπληξη στην κοπέλα του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο οδηγός των VIP πελατών που μας εξιστορεί πως βρέθηκε με το μπιμπερό στο χέρι. Με την ζωντανή ορχήστρα ο Πάνος θα τραγουδήσει και θα χορέψει και θα συμπαρασύρει τον Λάκη σ’ αυτήν την φιλανθρωπική βραδιά που σασ καλούμε να ενισύσετε το έργο της που αφορά τους ηλικιωμένους με προβλήματα.

Ένα μπιμπερό, μία ανθοδέσμη και μία αγκαλιά από σας.

Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

Εκτέλεση Παραγωγής: Queen Bee Drama Music Art

Διεύθυνση Παραγωγής: Στέφανος Οικονόμου

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης

Μουσική Διεύθυνση: Βάιος Πράπας

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Κουστούμια Φωτογράφισης: Νικόλ Παναγιώτου

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφομανώλης

Graphic design: ITW Global

Social Media: AS Media

Η προπώληση ξεκίνησε! Κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω της viva.gr

Για VIP διακεκριμένης ζώνης εισιτήρια επικοινωνήστε με το Σύλλογο Θυάτειρα τηλεφωνικά στο 6936767297 ή μέσω της ηλεκτρονική διεύθυνσης administrativesupport@thyateiraunion.org

Θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, τηλ. 210 3213100

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews