Κινηματογράφος

«Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» (Mission: Impossible – Fallout)

«Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» (Mission: Impossible – Fallout)

30 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Odeon

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει και η δράση ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην έκτη και πιο επική ταινία του κορυφαίου κινηματογραφικού franchise

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση», ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) και τα μέλη της ομάδας IMF (Άλεκ Μπάλντουιν, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς) συντάσσονται με γνώριμους συμμάχους (Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μισέλ Μόναγκαν), καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά. Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ και Βανέσα Κίρμπι συμπληρώνουν το δυναμικό καστ, ενώ ο Κρίστοφερ Μακουάρι επιστρέφει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Tα τελευταία 20 χρόνια, ο Τομ Κρουζ πρωταγωνιστεί, κάνει την παραγωγή αλλά και τα πιο απίθανα stunts στο κινηματογραφικό φαινόμενο «Επικίνδυνη Αποστολή» που, με συνολικές εισπράξεις 2.8 δις δολάρια παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στην ιστορία του σινεμά. Η έκτη ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» αποτελεί την κορύφωση όλων των προηγούμενων, τόσο σε επίπεδο δράσης, όσο και πλοκής. «Θα δείτε χαρακτήρες από το παρελθόν να επιστρέφουν και ανοιχτές υποθέσεις να κλείνουν», αναφέρει ο πρωταγωνιστής.

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews