Βιβλίο

«Έρωτας δίχως γέφυρα»

«Έρωτας δίχως γέφυρα»

της Πηνελόπης Τσιάλα από τις εκδόσεις Βακχικόν

Ο αμοιβαίος έρωτας αποτελεί ένα θαύμα της φύσης, που μπορεί να φέρει την ευτυχία σε όσους το βιώνουν. Iσχύει πάντα όμως αυτό; Ή μήπως υπάρχουν έρωτες καταδικασμένοι να καταλήξουν άδοξα οδηγώντας στον όλεθρο ανθρώπινες ψυχές; Μήπως κάποιες σχέσεις είναι καλύτερο να μην αρχίσουν επειδή το τέλος τους παραμονεύει απειλητικό; Μήπως κάποια «σ’ αγαπώ» δεν πρέπει να ειπωθούν ποτέ; Στα ερωτήματα αυτά καλούνται να απαντήσουν οι δύο ήρωές μας: ο Κωνσταντής και η Χριστίνα. Ένας γοητευτικός άντρας και μια πανέμορφη κοπέλα που θα ερωτευτούν παράφορα.

Ο Κωνσταντής όμως στα μάτια της Χριστίνας είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που τεμαχίζει καθημερινά τα πτώματα των θυμάτων του και στη συνέχεια τα πουλά, δίχως καμία ενοχή. Η δε Χριστίνα στα δικά του μάτια είναι μια γραφική δήθεν επαναστάτρια. Κι όμως, μέσα από την κόντρα τους, βαθιά συναισθήματα αρχίζουν να ανθούν ανάμεσά τους από τις πρώτες κιόλας ματιές τους. Και οι δύο αρχικά προσπαθούν να νικήσουν τούτη την έλξη. Έλα όμως που ο θεός Έρωτας δε μας ρωτά πριν μας τρυπήσει με τα βέλη του…

Ο Κωνσταντής είναι ένας κρεοπώλης με πολύ μεράκι για τη δουλειά του, ενώ η Χριστίνα, από την άλλη, είναι μια βίγκαν-ακτιβίστρια.

Εξώφυλλο: Artem Peretiatko (Istockphoto.com)

ISBN: 978-618-5733-56-8

Σελίδες: 360

Η Πηνελόπη Τσιάλα γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Έχει τελειώσει Φιλολογία-Γλωσσολογία και μιλάει αγγλικά. Γράφει από παιδί, από ανάγκη και όχι από επιλογή. Η συγγραφή είναι ό,τι αγαπά περισσότερο, η μόνη ασχολία που την ικανοποιεί απόλυτα, η καλύτερη παρηγοριά της για τις αντιξοότητες της ζωής, γιατί, όταν γράφει, φεύγει από τούτο τον κόσμο και μεταφέρεται στον κόσμο των ονείρων της, γι’ αυτό και πρώτα θα σταματήσει να αναπνέει και μετά να γράφει. Κατά την παιδική της ηλικία, έγραφε μικρές ιστοριούλες, ενώ στην εφηβεία έγραψε αρκετά διηγήματα, αλλά και ορισμένα στιχάκια και ποιήματα. Στην ηλικία των 21 εκδόθηκε η πρώτη της νουβέλα με τίτλο Αγγελική μορφή, ενώ στα 24 το πρώτο της μυθιστόρημα, Οι τέσσερις κοντεσίνες. Έναν χρόνο αργότερα, στα 25, εκδίδεται και το δεύτερο μυθιστόρημά της, το Έρωτας δίχως γέφυρα. Ασχολείται επίσης με την υποκριτική, το τραγούδι και τη ζωγραφική.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews