Κινηματογράφος

«Escape Room»

«Escape Room»

3 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Λύσε τους γρίφους. Μείνε ζωντανός. Δραπέτευσε από το δωμάτιο.

Kατασκευασμένο σαν επιτραπέζιο παιχνίδι, όπου υπάρχουν κανόνες, παίκτες, πιόνια, τιμωρίες και έπαθλα, το Escape Room χτίζει με μαεστρία την αγωνία μιας ομάδας, με παίκτες που δε γνωρίζεται μεταξύ τους, αλλά καλούνται όχι μονάχα να βρουν την τελική έξοδο, αλλά να την ανακαλύπτουν σε κάθε ένα δωμάτιο που ανοίγει μπροστά τους ή κλείνει πίσω τους. Γιατί τους διάλεξαν; Πως συνδέονται οι ιστορίες τους; Ποια είναι η επόμενη πίστα; Πόσους ακόμα γύρους θα αντέξουν να τρέξουν; Το θρίλερ του Adam Robitel (Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κεφάλαιο) βάζει νέους κανόνες σε ένα κινηματογραφικό είδος, που μοιάζει να επαναπροσδιορίζεται και να αναδιομορφώνεται εκ νέου.

To Escape Room είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί έξι αγνώστους μπλεγμένους σε καταστάσεις πέρα από τον έλεγχο τους. Για να επιβιώσουν, πρέπει να σκαλίσουν το μυαλό τους, αλλιώς δε θα βγουν ζωντανοί από το δωμάτιο-γρίφο.

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, και κανένας γρίφος δεν είναι δισεπίλυτος. Όλα τα στοιχεία είναι μπροστά σου, αρκεί να τα αξιοποιήσεις με σύνεση.

Σκηνοθεσία: Adam Robitel

Σενάριο: Bragi Schut, Maria Melnik

Παίζουν: Taylor Russell, Loga Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dobani, Yorick van Wageningen, Adam Robitel

Διάρκεια: 99’

 

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews