Μουσική

Fall of Man, Bad Bid, Chasing Suns, Stars & Trucks @ Kyttaro Live

Fall of Man, Bad Bid, Chasing Suns, Stars & Trucks @ Kyttaro Live

H Playfalse και οι Fall Of Man υποδέχονται το επερχόμενο φθινόπωρο με μια βραδιά γεμάτη ένταση κι ενέργεια. Τέσσερεις εγχώριες μπάντες – Fall Of Man, Bad Bid, Chasing Suns, Stars And Trucks – ενώνουν τις δυνάμεις τους, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Κύτταρο Live.

Οι Fall Of Man είναι μια πενταμελής punk rock / metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2007 στην Αθήνα. Η μουσική τους συνδυάζει τις γρήγορες και εύληπτες μελωδικές γραμμές με μερικά πιο heavy και τεχνικά κιθαριστικά riffs. Αντίστοιχη είναι και η διακύμανση στα φωνητικά τους, από το πιο καθαρό τραγούδι μέχρι τα ουρλιαχτά.

Οι Bad Bid ξεκίνησαν να στήνονται πριν από περίπου τρία χρόνια. Ο σχηματισμός και η εξέλιξή τους μοιάζει σα μία συνεχής διαδικασία. Πρόκειται για μια πολυμελή μπάντα που φιλοδοξεί να συνδυάσει πρωτότυπες συνθέσεις με τη μελωδική πανδαισία που μπορούν να προσφέρουν τα πνευστά και τα έγχορδα. Ένα μάλλον φιλόδοξο πλάνο για μία παρέα που αποτελείται από μη επαγγελματίες μουσικούς.

Οι Chasing Suns ξεκίνησαν ουσιαστικά το 2004, αρχικά ως Plan-B. Έκτοτε, συνεχίζουν να παίζουν μουσική και να μοιράζονται τη σκηνή με εγχώριες και ξένες μπάντες. Τον Ιανουάριο του 2012, κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους.

Οι Stars And Trucks είναι μια indie punk / alternative μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2010 και, μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει το single, “Seizures”, ενώ αυτή την εποχή δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους EP, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Είσοδος 5 ευρώ

Ώρα έναρξης 20.00

Kύτταρο, Ηπείρου  48 & Αχαρνών

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews