Μουσική

«FAME – O ρυθμός της επιτυχίας»

«FAME – O ρυθμός της επιτυχίας»

Τo Σάββατο 27 Αυγούστου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ιωνικές Γιορτές 2022 του Δήμου Νέας Σμύρνης, η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει, την πιο κεφάτη συναυλία του καλοκαιριού σε ρυθμούς που η ψυχή προτάσσει!

Αθάνατες μελωδίες, διαχρονικά τραγούδια, έντονοι ρυθμοί, είναι τα κύρια συστατικά του μουσικού προγράμματος «FAME- Ο ρυθμός της επιτυχίας», που ετοίμασε η Όλγα Βενέτη.

Η Όλγα Βενέτη, η ερμηνεύτρια της ψυχής με την αισθαντική φωνή, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες, που κάνει την καρδιά μας να χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής.

Μια επιλογή από τα ωραιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 80’ και όχι μόνο, που άφησαν εποχή, παίρνουν άλλη διάσταση με την ερμηνευτική δεινότητα και την μοναδική προσωπική προσέγγιση της Όλγας Βενέτη.

Η σημαντική ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή είναι έτοιμη να καταπλήξει το κοινό της για μία ακόμα φορά μ΄ένα πρόγραμμα που κρύβει πολλές δυναμικές εκπλήξεις από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.

Ο ουρανός θα λάμψει με υπέροχες μελωδίες από τους ABBA μέχρι τη Χριστιάνα και την Αλέκα Κανελλίδου, από τη Gloria Gaynor μέχρι την Ελπίδα, καθώς και μαγικές επιτυχίες του Σπανού, του Χατζηνάσιου, του Κραουνάκη, αλλά και της Edith Piaf, της Dalida και του Charles Aznavour.

Μια βραδιά που οργανώνει η ψυχή της Όλγας Βενέτη μαζί με τους μουσικούς της για το λατρεμένο της κοινό!

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο: Μάριος Καραμπότης

Τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός

Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης

Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος

Ντραμς: Παναγιώτης Κολιαβασίλης

Δήμος Μαραθώνα

Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Σάββατο 27 Αυγούστου στις 21:00

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής

Είσοδος ελεύθερη

Δήμος Νέας Σμύρνης

Άλσος Νέας Σμύρνης

Κυριακή 28 Αυγούστου στις 21:00

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ιωνικές Γιορτές 2022 του Δήμου Νέας Σμύρνης

Είσοδος ελεύθερη

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link