Μουσική

«Φωνές και Χρώματα»

«Φωνές και Χρώματα»

Με οδηγό τη φαντασία, τον ρυθμό και την αγάπη για τη μουσική, το φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα».

Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.

Οι πέντε γυναικείες και οι δύο αντρικές φωνές του συνόλου, ενώνονται με έναν μαγικό τρόπο, χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που μόνο αναμενόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Συνοδοιπόροι τους σε αυτήν την παράσταση είναι δύο εξαίρετοι ερμηνευτές με μεγάλη πορεία στον χώρο της σύγχρονης μουσικής. Ο λόγος για την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ζαχαρία Καρούνη που θα συνυπάρξουν μουσικά με το πρωτοποριακό φωνητικό σύνολο.

Τραγούδια σαν τα «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Ήτανε μια φορά», «Τα ζηλιάρικά σου μάτια», «Canzone Arrabiatta», «Con te partiro» και «Χαράματα η ώρα τρεις» παρουσιάζονται όπως δεν έχουν ακουστεί ξανά, μέσα από τις ολόφρεσκες ερμηνείες των μελών του En-Chor σε μια βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική και αμέτρητα χαμόγελα.

Φωνητικό Σύνολο En-Chor

Μουσική επιμέλεια – Διεύθυνση: Σάββας Ρακιντζάκης

Φιλική Συμμετοχή: Ζωή Παπαδοπούλου & Ζαχαρίας Καρούνης

Κινησιολογία: Δέσποινα Πολυκανδρίτου

Συμμετέχουν αλφαβητικά:

Βαλσαμία Αθανασιά

Σωτηρία Γεωργίου

Νεφέλη Καλαντζή

Κάσσυ Λάζαρη

Βαγγέλης Νικολιδάκης

Βλαδίμηρος Σιαμέτης

Γιούλη Φιλιππίδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Οργάνωση: Καλή Βανδώρου

Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία

Κυριακή 29 Ιανουαρίου, Ώρα: 20:30

Είσοδος: 10€

ΙΛΙΟΝ PLUS, Κοδριγκτώνος 17, 10434 Αθήνα

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews