Κινηματογράφος

«Γάτα στον τοίχο» (Cat in the Wall)

«Γάτα στον τοίχο» (Cat in the Wall)

Η ταινία κυκλοφορεί 13 Αυγούστου σε επιλεγμένους κινηματογράφους από το Cinobo 

Μια αληθινή ιστορία για το πώς μια γάτα, κολλημένη στον τοίχο, μπορεί να αλλάξει, ή και να μπερδέψει ακόμα περισσότερο την μονότονη ζωή φιλόδοξων μεταναστών, μικροαπατεώνων και ευγενών υπέρμαχων του Brexit, που βρέθηκαν να ζουν σε μια πολυκατοικία, στο Λονδίνο. 

Κάπου μεταξύ κωμωδίας και δράματος, τοποθετημένο στο βορειοανατολικό Λονδίνο, σε μια περιοχή διχασμένη σε κοινωνικά και οικονομικά τμήματα που απειλείται από τον εξευγενισμό των παλιών ηθών. Η Ιρίνα, μια γυναίκα από την Βουλγαρία, ζει σε μια πολυκατοικία με τον μικρό της γιο και τον αδερφό της, όπου το ασανσέρ λειτουργεί ως τουαλέτα, οι γείτονες διαρκώς φωνάζουν και μια ανακαίνιση -που κανείς φαίνεται να μην θέλει- πρέπει να ακριβοπληρωθεί. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια γάτα που θα βρεθεί ξαφνικά στις ζωές τους, θα στριμωχτεί μέσα στον τοίχο και θα πυροδοτήσει μία σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους προβλήματα. Κριτικάροντας το πώς είναι δομημένη μια κοινωνία και με διάθεση να αυτοσαρκαστεί με τις καθημερινές χαρές της ζωής, η Γάτα στον Τοίχο έχει τα υλικά ενός ντοκιμαντέρ στη συσκευασία ενός ζεστού, στην καρδιά, φιλμ. 

Σκηνοθεσία / σενάριο: Vesela Kazakova, Mina Mileva 

Παίζουν: Irina Atanasova, Angel Genov, Orlin Asenov, Gilda Waugh, Jon-Jo Inkpen, Chinwe Nwokolo, Kadisha Gee Kamara Φωτογραφία: Dimitar Kostov Μοντάζ: Donka Ivanova 

Μουσική: Andy Cowton 

Διάρκεια: 92’ 

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews