Ενδιαφέροντα

«Γυναίκα θεά Μετά Τα Σαράντα»: Bιωματικό σεμινάριο

«Γυναίκα θεά Μετά Τα Σαράντα»: Bιωματικό σεμινάριο

Mια διαφορετική προσέγγιση έξω από τα κοινότυπα, για την ομορφιά και την ιερότητα της γυναικείας φύσης, κατά την περίοδο της μετάβασης στα χρόνια της Σοφίας.

ΓΥΝΑΙΚΑ. Μια ύπαρξη που περιέχει όλα τα Μυστήρια και τα Μυστικά της Φύσης. Μέσα της γεννιέται το σύμπαν. Το σώμα της συνδέεται με την Γη και την Σελήνη. «Η Σελήνη και η Γυναίκα το ίδιο. Και οι δύο θηλυκά, με κύκλους και δίνουν ζωή.». Η αρχαία σοφία συνέδεε τον κύκλο της γυναίκας με τις φάσεις της σελήνης και τις εποχές του χρόνου.

Οι κύκλοι στη ζωή μιας γυναίκας αντιπροσωπεύονται από την εποχή της εφηβείας, την εποχή της αναπαραγωγής και την εποχή της ωριμότητας. Κάθε μετάβαση από στάδιο σε στάδιο επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο σώμα και στη ζωή της γυναίκας. Στο πρώτο σοκ έχει, στις περισσότερες των περιπτώσεων, την βοήθεια και τις συμβουλές της μητέρας της. Στο δεύτερο στάδιο της αναπαραγωγής η φύση αλλά και η προγονική καταγραφή στα κύτταρά της την βοηθάνε να ανταπεξέλθει. Και οι δύο προηγούμενες μεταβάσεις είναι πιο εύκολα αποδεκτές σε σχέση με την τρίτη φάση: αυτή της εποχής της ωριμότητας.

Τώρα σε αυτή τη φάση, η γυναίκα πρέπει να αποδεχτεί ότι το σώμα της μπορεί να χάσει το φυσικό του σφρίγος αλλά δεν θα χάσει το φυσικό του κάλλος. Τώρα, η γυναίκα πρέπει να δώσει όλη της την προσοχή και την ειλικρινή της αγάπη στο σώμα της και να πάρει τα μηνύματα που έχει να της δώσει.

Στο σεμινάριο αυτό:

– Θα μιλήσουμε για τον τρίτο κύκλο της ζωής της Γυναίκας. – Θα δούμε τι αλλαγές συμβαίνουν στο σώμα, την περίοδο αυτή – Γιατί συμβαίνουν

– Πώς μπορεί μια γυναίκα να βοηθήσει το σώμα της με φυσικούς τρόπους να έχει μια ομαλή μετάβαση σε αυτή την περίοδο της ζωής της που χαρακτηρίζει η Σοφία;

– Θα θυμηθούμε ξανά την πραγματική μας φύση, σύμφωνα με τον ορισμό της Δημιουργίας και όχι σύμφωνα με τα σύγχρονα στερεότυπα.

– Θα θυμηθούμε ξανά την ιερότητα της γυναικείας μας φύσης η οποία δεν χάνεται με την πάροδο των χρόνων.

– Θα μάθουμε τρόπους να βοηθάμε το σώμα μας να περνάει ομαλά τις φάσεις μετάβασης και να χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής και τον έρωτα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

… και είπα στο ΣΩΜΑ μου απαλά: “Θέλω να είμαι ΦΙΛΟΣ σου” κι αυτό πήρε μια βαθιά ΑΝΑΠΝΟΗ και αποκρίθηκε:

“Περίμενα ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ για αυτό”

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019, ώρα 6:00 μ.μ.

GAZ SYMPHONY STUDIO, Αριστοφάνους 1, 3ος όρ., Πλ. Ψυρρή, (έξοδο Αθηνάς, Μετρό Μοναστηράκι)

Εισηγήτριες:

Μαριάννα Μάρκου (Marianna Markou ReikiHealing) δασκάλα ρέικι – κρυσταλλοθεραπεύτρια

Ευαγγελία Βασιλείου (IKIGAI), ενεργειακή θεραπεύτρια, μέλος του IARP (InternationalAssociation of Reiki Professionals)

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ 1 ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Σημαντικό:

  • Όλο το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε καθιστή θέση στο πάτωμα.
  • Να φοράτε άνετα ρούχα και να φέρετε μαζί σας στρωματάκι γιόγκα (αν δεν έχετε ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να έχουμε εμείς)
  • Το υλικό του σεμιναρίου θα σταλεί σε όλες τις συμμετέχουσες σε ηλεκτρονική μορφή.

Διοργάνωση:

Ευαγγελία Βασιλείου, RMLight (IKIGAI, Αλεξ. Σούτσου 8, Αθήνα 10671)

Πληροφορίες – κρατήσεις:

Τ: 211 400 6204 – Κ: 6977062078

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews