Κινηματογράφος

«Γκλόρια» (Gloria Bell)

«Γκλόρια» (Gloria Bell)

4 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

O βραβευμένος με Όσκαρ Χιλιανός Sebastian Lelio (A Fantastic Woman, Disobedience) επιστρέφει στα λημέρια του Gloria -που το 2013 του χάρισε βραβεία στα Φεστιβάλ Βερολίνου και Σαν Σεμπαστιάν- και παρουσιάζει την αγγλόφωνη εκδοχή αυτής της κομψής ρομαντικής κομεντί που δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να σε βρει ανά πάσα στιγμή, ότι οι σχέσεις δεν είναι ποτέ απλές και πως τίποτα δεν μπορεί να σε ρίξει όσο χορεύεις.

Τον εμβληματικό ρόλο αναλαμβάνει η σπουδαία, βραβευμένη με Όσκαρ Julianne Moore (Still Alice) στο πλευρό του απολαυστικού John Turturro (Barton Fink).

Η διαζευγμένη Gloria (Julianne Moore) είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που περνάει τις μέρες της σε μία συντηρητική δουλειά γραφείου και τις νύχτες της σε χορευτικές πίστες σε διάφορα κλαμπ, όπου ξεδίνει χορεύοντας. Μετά τη γνωριμία της με τον Arnold (John Turturro) σε μία νυχτερινή έξοδο της, βρίσκεται να ζει έναν αναπάντεχο έρωτα, με όλες τις χαρές και τις επιπλοκές των ραντεβού, της αναζήτησης ταυτότητας της και της οικογένειας.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Sebastian Lelio

Παίζουν: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn Διεύθυνση Φωτογραφίας: Natasha Braier

Μουσική: Matthew Herbert

Διάρκεια: 101΄

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews