Βιβλίο

«Hell Divers ΙΙ: Φαντάσματα» 

«Hell Divers ΙΙ: Φαντάσματα» 

H συνέχεια της συναρπαστικής μεταποκαλυπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας από τον Nicholas Sansbury Smith από τις Εκδόσεις Anubis 

Προδοσία στους ουρανούς… 

Δέκα χρόνια πριν, ο Χελ Ντάιβερ Ξαβιέ «Χ» Ροντρίγκεζ βούτηξε στη Γη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Οι αλεξιπτωτιστές του επέστρεψαν χωρίς αυτόν στο αερόπλοιο που κάποτε αποκαλούσε σπίτι του. Ο Μάικλ Έβερχαρτ -το αγόρι γνωστό ως Τιν- έχει γίνει πια άντρας και διοικητής της ομάδας Ράπτορ των Χελ Ντάιβερς. Ενώ ο Μάικλ βουτά στην επιφάνεια για να μπορέσει να κρατηθεί η Κυψέλη στον αέρα, ο κυβερνήτης Λίον Τζόρνταν κυβερνά με σιδερένια πυγμή στο πηδάλιο του σκάφους. Όμως, κάτω από την αυστηρή ηγεσία του ξεσπά αναταραχή, καθώς μια προφητεία ελπίδας σαρώνει τα κατώτερα καταστρώματα. 

Όταν ένα μυστηριώδες σήμα κινδύνου καλεί τους Χελ Ντάιβερς στην επιφάνεια, ο Μάικλ και η αφοσιωμένη ομάδα του αρχίζουν να αποκαλύπτουν αλήθειες θαμμένες από καιρό και μυστικά που ο κυβερνήτης Τζόρνταν θα κάνει τα πάντα για να παραμείνουν κρυμμένα. Οι Χελ Ντάιβερς βουτούν στο κενό για τη σωτηρία της ανθρωπότητας… 

Θα επιβιώσουν όμως από την απόλυτη προδοσία; 

Ο Nicholas Sansbury Smith παραδίδει άλλο ένα καθηλωτικό θρίλερ στο «Hell Divers II: Φαντάσματα», το δεύτερο βιβλίο της συγκλονιστικής best seller σειράς επιστημονικής φαντασίας των New York Times. 

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Hell Divers: Βουτιά στην Κόλαση». Η μεταποκαλυπτική σειρά ΕΦ του συγγραφέα περιλαμβάνει μέχρι στιγμής εννέα βιβλία, ενώ το δέκατο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2023. 

Συγγραφέας: Nicholas Sansbury Smith 

Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος 

Πρωτότυπος τίτλος: Ghosts 

Σειρά: Hell Divers, Βιβλίο 2 

ISBN: 978-960-623-551-1 

Σελίδες: 352 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία 

Ο Nicholas Sansbury Smith είναι οσυγγραφέας της σειράς best seller των New York Times και USA Today, Hell Divers. Εργάστηκε στο Iowa Homeland Security and Emergency Management στον σχεδιασμό και τον μετριασμό των καταστροφών, πριν αλλάξει καριέρα για να επικεντρωθεί στο μοναδικό του αληθινό πάθος – τη συγγραφή. Όταν δεν γράφει ή δεν ονειρεύεται την Αποκάλυψη, απολαμβάνει το τρέξιμο, την ποδηλασία, να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και να ταξιδεύει στον κόσμο. Είναι τριαθλητής και ζει στην Αϊόβα με τη σύζυγό του, τα σκυλιά τους και ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. 

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews