Κινηματογράφος

«Home» (Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι)

«Home» (Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι)

Είστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διαγαλαξιακή περιπέτεια; Από τους δημιουργούς του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» και το κλασικό πια «Antz» έρχεται ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό ταξίδι παρέα με έναν αξιαγάπητο εξωγήινο που ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι – κι αυτό φαίνεται να είναι στη Γη!

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.  Ο Ουπς, ένας αξιαγάπητος, αλλά παράταιρος από τη φυλή του, εξωγήινος, γίνεται στόχος των συμπατριωτών του μετά από μια γκάφα του. Ως δραπέτης, συναντά και αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα περιπετειώδες κορίτσι που ονομάζεται Τιπ και έχει την δική της αποστολή.

Μέσα από μια σειρά κωμικών περιπετειών με την Τιπ, ο Ουπς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και μαζί ανακαλύπτουν το πραγματικό νόημα της λέξης «σπίτι», κατά τη διάρκεια του πιο υπέροχου ταξιδιού.

Σκηνοθεσία: Τιμ Τζόνσον, Ηλίας Ζερβός (σκηνοθεσία μεταγλώττισης)

Σενάριο: Τομ Τζ. Αστλ, Ματ Έμπερ

Ακούγονται: Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Κανέλλος, Άντρια Ράπτη, Αποστόλης Ψυχράμης, Κατερίνα Γκίργκις, Ηλίας Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Θοδωρής Σμέρος, Μαρία Ζερβού

Μουσική: Λορν Μπαλφ

2 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link