Βιβλίο

«Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά του Τρόμου»

«Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά του Τρόμου»

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons, από την best selling συγγραφέαMadeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis

Μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ περιπέτεια βρίσκεται προ των πυλών της Ακαδημίας!

Οι αήττητοι Δράκοι των Βαθιών Νερών καταφτάνουν για το Τουρνουά του Τρόμου, που διεξάγεται κάθε πενήντα χρόνια, και η ομάδα των Φλουμφ της Ακαδημίας καλείται να τους αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Γκόρμπολ. Θα καταφέρουν άραγε τα τέρατα το ακατόρθωτο;

Η ηρωίδα μας, η Ζέλι Στόρμκλας -ένα κορίτσι μεταμφιεσμένο σε μινώταυρο στον απαγορευμένο κόσμο των τεράτων- είναι συνηθισμένη σε απίθανες καταστάσεις, το ίδιο και οι φίλοι της, η Λέσχη Κινδύνου. Μαζί άλλωστε πολέμησαν πρόσφατα και νίκησαν τον νεκρομάντη Άρχοντα Κάριον και τον στρατό του από Απέθαντους! Ο Νεκρομάντης όμως συνεχίζει να καταστρώνει τα μοχθηρά σχέδιά του… Οι εφιάλτες της Ζέλι -όπου μια σκοτεινή οντότητα εξαφανίζει τον κόσμο της- ίσως να μην είναι απλώς ένα κακό όνειρο.

Κάτι σκοτεινό παραμονεύει στους διαδρόμους της σχολής και μόνο η Ζέλι φαίνεται να το αντιλαμβάνεται. Και το μυστικό που αποκαλύπτει, βαθιά κρυμμένο στα μπουντρούμια της Ακαδημίας, θα θέσει σε κίνδυνο το σχολείο της, το τουρνουά, τα πάντα στα Λησμονημένα Βασίλεια.

Ετοιμαστείτε για χιούμορ, μαγεία και δράση καθώς οι μαθητές της Ακαδημίας της Περιπέτειας μαθαίνουν να αποδέχονται τον εαυτό τους και τη διαφορετικότητα, και ανακαλύπτουν μυστικά που κρύβονται βαθιά μέσα τους αλλά και στο σχολείο τους!

To μυθιστόρημα φαντασίας της Madeleine Roux «Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Το Τουρνουά τουΤρόμου» είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τονκόσμο του Dungeons & Dragons. Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Dungeon Academy: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!».

Συγγραφέας: Madeleine Roux

Εικονογράφος: Tim Probert

Μετάφραση: Εβίτα Λύκου

Πρωτότυπος τίτλος: Dungeon Academy: The Tourney of Terror

Σειρά: Dungeon Academy, Βιβλίο 2

Για ηλικίες: 8 – 12 ετών

ISBN: 978-618-5795-06-1

Σελίδες: 232

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Η Μadeleine Roux είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times και USA Today. Έχει γράψει τη σειρά Asylum, η οποία έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και τη σειρά House of Furies. Έχει επίσης συνεργαστεί σε έργα όπως τα Star Wars, World of Warcraft και Dungeons & Dragons. Η Madeleine ζει στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον με τον σύντροφό της και τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Ο Tim Probert είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Το έργο του αποτελείται από ίσα μέρη θαύματος, μαγείας και περιπέτειας, με μια δόση τεράτων και δεινοσαύρων. Είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής στην Aardman Nathan Love και έχει αναλάβει έργα για το Nickelodeon, την Kellogg’s, την Coca-Cola, το Candy Crush και πολλά άλλα. Ο Tim ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του και τις δύο γάτες του.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link