Ενδιαφέροντα

Η εφαρμογή KORG Kaossilator είναι πλέον δωρεάν για iOS / Android!

Η εφαρμογή KORG Kaossilator είναι πλέον δωρεάν για iOS / Android!

Η Korg ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή KORG Kaossilator (τιμή 19,99 δολαρίων) για συσκευές Android και iOS είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι εφαρμογή Kaossilator είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μουσική χρησιμοποιώντας, μετακινώντας και σύροντας ένα δάχτυλο – και δεν χρειάζεστε καμία μουσική γνώση για να ξεκινήσετε.

Η εφαρμογή KORG Kaossilator (iKaossilator στο iOS) είναι μια εξομοίωση του υλικού Kaossilator, ενός φορητού οργάνου που βασίζεται στην αφή και κατασκευάζεται από την Korg. Πρόκειται για ένα σύνθετο δυναμικό συνθέτη φράσης που είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για έλεγχο εισόδου αφής. Συνήθως πωλείται στα 19,99 δολάρια, αλλά τη εφαρμογή μπορείτε πλέον να την κατεβάσετε στην πλήρη έκδοση εντελώς δωρεάν από το Google Play και το App Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σε μια παρόμοια κίνηση, ο Moog κυκλοφόρησε την εφαρμογή Minimoog Model D Synthesizer για iOS ως δωρεάν για λήψη χθες. Και οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να προσφέρουν αυτές τις εφαρμογές ως δωρεάν για λήψη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να περάσουν χρόνο κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κοροναϊού.

Πηγή: https://www.techfreaks.gr/item/2279-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-korg-kaossilator-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-ios-android?fbclid=IwAR1VzcfSOH85SPMN_p7Q406rp0aC4PZfKjr1o0uVnD8HbMb26D3ljQxSa-c

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews