Μουσική

Οι Godsleep και οι 9oz. of Nothing στο Intrepid Fox!

Οι Godsleep και οι 9oz. of Nothing στο Intrepid Fox!

Οι Godsleep, παρέα με τους 9oz Of Nothing, καταλαμβάνουν το Intrepid Fox, την Παρασκευή 20 Μαρτίου! Οι Αθηναίοι heavy rockers, έχοντας έτοιμο πλέον το ντεμπούτο album τους, “Thousand Sons Of Sleep”, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα εκρηκτικό live!

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια. Η πολύ θετική ανταπόκριση του κοινού είχε ως αποτέλεσμα ένα από αυτά να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012, ως opening band, στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley, στη Γερμανία. To 2013, ακόλουθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn και Gentlemans Pistols.

Οι 9oz. of Nothing είναι ένα τρίο που μετρά δύο χρόνια ύπαρξης. Οι μουσικές επιρροές τους προέρχονται από southern metal / sludge και stoner. Μετά την σχετικά πρόσφατη αλλαγή στο line-up τους, με την αντικατάσταση του drummer, μπήκαν σε ρυθμούς προετοιμασίας για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της μίξης.

Το show αρχίζει στις 21:30 και η γενική είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.

Intrepid Fox, Τριπτολέμου 30, Γκάζι

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews