Ενδιαφέροντα

Η Golden Acoustics φέρνει στην Ελλάδα τον Frank Kuzma

Η Golden Acoustics φέρνει στην Ελλάδα τον Frank Kuzma

Ο κορυφαίος κατασκευαστής πικάπ, Frank Kuzma, έρχεται στην Ελλάδα και την Golden Acoustics, την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου. O Frank Kuzma, μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας Hi-End κοινότητας κατασκευαστών συσκευών ήχου,έχει αφιερώσει τη ζωή του στην βελτιστοποίηση του αναλογικού ήχου δημιουργώντας (από το 1983 έως σήμερα) μια μεγάλη γκάμα από πικάπ, βραχίονες και κεφαλές που ανασύρουν από το αυλάκι του δίσκου βινυλίου όλη τη μουσική πληροφορία, με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ακρίβειας και πιστότητας. Στον κόσμο της υψηλής πιστότητας και της ποιοτικής μουσικής αναπαραγωγής, το βινύλιο ξεκάθαρα υπερέχει όλων των συμβατικών ψηφιακών μέσων.

Για το λόγο αυτό το βινύλιο και οι δίσκοι LP γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τεράστια εμπορική άνθιση, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, ειδικά για το 2017 και το 2018, ενώ οι πωλήσεις του CD υποχωρούν διαρκώς.

Στην Golden Acoustics γνωρίζουμε σε βάθος την αναλογική αναπαραγωγή και τις συσκευές που την υποστηρίζουν (πικάπ/βραχίονες/κεφαλές), διαθέτοντας στην γκάμα των αναλογικών προτάσεων μας, μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, από το διαστημικό πικάπ Mag-Lev Audio με το αιωρούμενο πλατώ, τα κορυφαία γερμανικά Transrotor, έως τα αριστουργήματα του θρυλικού Σλοβένου κατασκευαστή, Frank Kuzma, (www.kuzma.si).

Ο Frank Kuzma μας επισκέπτεται για πρώτη φορά και με τιμή σας προσκαλέσουμε στο σημαντικότερο “αναλογικό” event για τη χώρα μας, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τον κατασκευαστή καθώς και να δείτε από κοντά τα νέα μοντέλα Stabi-R και 4Point 9, αλλά και να τα ακούσετε στις ειδικά ακουστικά διαμορφωμένες αίθουσες των καταστημάτων μας.

Το event για το κοινό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/10 στις 17.00μμ στα καταστήματα μας Golden Acoustics και Analogue Corner, (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου).

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews