Μουσική

Η Κατερίνα Μακαβού live στο Faust!

Η Κατερίνα Μακαβού live στο Faust!

Έχοντας ως εφόδιο το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου της, ένα ονειρικό videoclip, δυνατό airplay από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα αλλά και μια απίστευτη μπάντα να την συνοδεύει, η Κατερίνα Μακαβού επιστρέφει στη σκηνή του αγαπημένου FAUST την Τρίτη 19 Μαρτίου ξαφνιάζοντάς μας για ακόμη μια φορά με την συναισθηματική σκηνική της έκφραση!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η Κατερίνα επέστρεψε με ένα κομμάτι φωτεινό και ελπιδοφόρο με τίτλο “Τα χέρια τους σφιχτά”. Με την αισθαντική χροιά της υπέροχης φωνής της, την ιδιαίτερη, θεατρική της παρουσία και μια δεμένη μπάντα θα παρουσιάσει στο live της ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο, με ροή και με εναλλαγές, με κομμάτια δικά της και όμορφες διασκευές, δίνοντας τον χρόνο και το χώρο για υπέροχες ακουστικές ερμηνείες αλλά και κιθαριστικά σόλο που συνεπαίρνουν το κοινό. Η Κατερίνα Μακαβού και τα εκλεκτά αγόρια που τη συνοδεύουν επί σκηνής λειτουργούν ως “σώμα ένα” και για μιάμιση ώρα μας αφηγούνται διαφορετικές μουσικές ιστορίες.

Με ρομαντική ματιά, η Κατερίνα Μακαβού, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, υποδέχεται μαζί μας την άνοιξη, την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ένα live μοναδικής αισθητικής!

Τρίτη 19 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης: 22.00

Είσοδος: 6€

Παίζουν οι μουσικοί:

Κατερίνα Μακαβού: τραγούδι

Θανάσης Dzingovic: ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Οικονόμου: τύμπανα

Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα

Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Ταβουλάρης

Faust, Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα, τηλ.: 210 3234095

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews