Μουσική

Η Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

Η Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντίνου έρχεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Παρασκευή 8 Απριλίου, αινιγματική, μαγική και ωραία, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της. Σε ένα πρόγραμμα δυνατό με επιλογές από τις συνεργασίες της με σπουδαίους δημιουργούς αλλά και με δικά της τραγούδια. Ένα πρόγραμμα καλά δουλεμένο με μεγάλα τραγούδια, έντεχνα και λαϊκά που πλέκουν με χρώματα και μουσικές μιαν ομορφιά.

Δίπλα της έχει σπουδαίους μουσικούς που μαζί τους και με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ωραίας συμφωνίας, μας παρασέρνει ευχάριστα και ιαματικά σε αισθήματα βαθιά και συγκινήσεις.

Όλα στις παραστάσεις της εξαιρετικής αυτής τραγουδίστριας είναι πάντα ένα “παιχνίδι για δύο” όπως μας λέει στο καινούριο της επιτυχημένο τραγούδι, που θα ακούσουμε και πάλι την Παρασκευή 8 Απριλίου, ο ένας παίκτης είναι η ίδια κι ο άλλος το κοινό της. Κι όλοι σ’ αυτό το παιχνίδι βγαίνουν κερδισμένοι.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανδρέας Βουδούρης στο πιάνο, Δημήτρης Λιόλιος στο μπουζούκι, Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα και Βλαδίμηρος Πέτσας στα κρουστά.

Παρασκευή 8 Απριλίου

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 13 ευρώ

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), τηλ. 2114096149, 6987844845

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link