Ενδιαφέροντα

Η Νανά Σπυροπούλου νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της 2023 Eleusis!

Η Νανά Σπυροπούλου νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της 2023 Eleusis!

Η Σουλτάνα (Νανά) Σπυροπούλου ορίζεται ως η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δημοτικής Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνα.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση της Σουλτάνας Σπυροπούλου στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Eleusis 2023.

 Η επιλογή της κυρίας Σπυροπούλου στηρίχτηκε αφενός στη σημαντική και πολύπλευρη επαγγελματική της πορεία στον τομέα των υποδομών και αφετέρου, στη δύναμη της προσωπικότητας της. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ στο επάγγελμα, έχει διατελέσει -μεταξύ άλλων- Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Αναπληρώτρια Δήμαρχος του Δήμου Αθηναιών, Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ σημαντικό ήταν το έργο της στο Ολυμπιακό Χωριό καθώς και στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

 Σε σύντομη δήλωσή της, η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Νανά Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει αυτό το σπουδαίο για την Ελευσίνα, για την Ελλάδα, εγχείρημα.

Ο χρόνος τρέχει και είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος όλων μας.

Η Ελευσίνα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει προς όφελος  των πολιτών της, των επισκεπτών της και της ιστορίας της.

Μεγάλο μέλημα μας θα είναι εκτός της χρονιάς της Πολιτιστικής, η πολιτιστική παρακαταθήκη της Ελευσίνας  να διαχυθεί σε ολόκληρη την πόλη και να γίνει βήμα ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες της.

Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη συμβολή όλων σας.

Σας ευχαριστώ.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Eleusis 2023 έκανε δεκτή την παραίτηση της τέως Διευθύνουσας Συμβούλου, κυρίας Μαρίας Παναγίδου, και την ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που παρείχε για σχεδόν δύο έτη, με απόλυτο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Η Μαρία Παναγίδου γνωστή για τη μακρά της πορεία στο χώρο του πολιτισμού, ένας άνθρωπος με υψηλό ήθος και αγάπη για τους συνεργάτες της, συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη της  Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews